Nwakaeme'den yeni sözleşme sözleri

27.07.2021 - 10:31 | Son Güncellenme: 27.07.2021 - 10:36

Trabzonspor'un yıldız oyuncularından Anthony Nwakaeme, yeni sezon hakkında konuştu. Yeni sözleşme konusunda ise "Trabzon'da mutluyum" dedi. İşte detaylar...

Nwakaeme'den yeni sözleşme sözleri

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'un Nijeryalı futbolcusu Anthony Nwakaeme, yeni sezon öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Hedef kupalar kazanmak"

Trabzonspor'un hedeflerinden bahseden Nwakaeme, "Trabzonspor büyük bir takım ve bu büyük takımın hedefi her zaman kupaları kazanmaktır. Biz de bu yolda iyi çalışmaya ve iyi oynamaya gayret ediyoruz." dedi.

Yeni sözleşme konusu

2022'nin Haziran ayında sözleşmesi sona eren "Nwakaeme yeni sözleşme hakkında, Trabzonspor'da olmaktan dolayı mutluyum. Buradaki hayatın gidişatından memnunum. Yöneticilerimiz ne zaman benimle sözleşme konuşmak isterse o zaman konuşurum." ifadelerini kullandı.

"Gervinho çok yetenekli"

Takımın yeni transferi Gervinho hakkında konuşan 32 yaşındaki futbolcu, "Gervinho çok yetenekli bir oyuncu. Çok da iyi bir oyuncu. Sahaya her çıktığında bunu görmek mümkün. Aramızda iyi bir iletişim var. Beraber oynamaya ve daha da iyiye gitmeye çalışacağız." şeklinde konuştu.

"Sezona iyi başlamak istiyoruz"

Gelecek sezon için ise şu ifadeleri kullandı: "3 yıl geçti. Güzel sezonlar geçirdik. Beni de etkileyen performanslar gösterdik. Abdullah Avcı geldikten sonra birçok şeyin değiştiğini herkes farketmiştir. Sezona iyi başlamak ve iyi bitirmek istiyoruz. Kaptan olmayı büyük bir sorumluluk olarak görünüyorum. Bunu en iyi şekilde yapmak gerekiyor. Hocamız bana bu sorumluluğu verirse mutlu olurum ve en iyi şekilde yapmaya çalışırım."

Senin için hazırladığımız haberler