Nwakaeme'ye dudak uçuklatan teklif!

15.11.2021 - 13:54 | Son Güncellenme: 15.11.2021 - 22:01

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Trabzonspor'un deneyimli ismi Anthony Nwakaeme'ye Arap kulübü talip oldu. Golcü isme yapılan teklifin detayları ortaya çıktı.

Nwakaeme'ye dudak uçuklatan teklif!

Sözleşmesi sezon sonu bitiyor

Trabzonspor'un tecrübeli sol kanadı Anthony Nwakaeme, Karadeniz ekibindeki 4. sezonunu geçiriyor. 32 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi ise sezon sonunda sona erecek.

Maaşı 2 milyon euro

Asist Analiz'in haberine göre; Bordo-mavililerden bonuslarla birlikte 2 milyon Euro maaş alan Nijeryalı yıldız, son olarak 2019 yazında sözleşmesini 2022 yılına kadar uzatmıştı.

Teklif yıllık 5 milyon euro

Bir Arap kulübünden 5 milyon Euro maaş teklifi aldığı öğrenilen Nwakaeme'nin, bordo-mavili yönetimle sözleşme görüşmeleri için toplantı yaptığı öğrenildi. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmaylarına istediği teklifin 3 milyon Euro olduğunu söyleyen Nijeryalı oyuncu, taleplerini yönetime iletirken; henüz karar verilmedi.

Sezon sonuna doğru karar vermesi beklenen 32 yaşındaki yıldızın, gelecek teklifleri değerlendireceği öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin ise tecrübeli oyuncuyla maaş konusunda ortak noktada buluşması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler