Anthony Nwakaeme'nin Menajerinden Fenerbahçe Açıklaması | Transfer Haberleri

19.06.2022 - 12:43 | Son Güncellenme: 19.06.2022 - 12:57

Transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Trabzonspor ile olan sözleşmesi sona eren Anthony Nwakaeme'nin menajerinden Fenerbahçe açıklaması geldi.

Anthony Nwakaeme'nin Menajerinden Fenerbahçe Açıklaması | Transfer Haberleri

Trabzonspor'un yeni sözleşme teklifin kabul etmeyen ve takımdan ayrılan Anthony Nwakaeme'nin menajeri gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Menajeri Ertem Şener'e konuştu

61 saat sitesinin derlediği habere göre; transferde adı Fenerbahçe, Beşiktaş, Hull City gibi takımlar ile anılan 33 yaşındaki futbolcu için flaş bir iddia gündeme geldi.

YouTube kanalında açıklamalarda bulunan Ertem Şener, Nwakaeme’nin menajerinin açıklamalarını futbolseverler ile paylaştı.

"Fenerbahçe iddiaları saçmalık"

Nwakaeme’nin menajeri Deniz Türker’in, ‘’Fenerbahçe iddiaları saçmalık. Fenerbahçe, Bruma’yı transfer etti. Fenerbahçe için Nwakaeme artık imkansız. Nwakaeme profesyonel bir futbolcu ve Türkiye’yi seviyor. Tabii teklif gelirse değerlendiririz ve Türkiye’de başka bir takımda forma giyebilir’’ ifadelerini kullandığını belirtti.

"Piyasa değerimi bozmaya çalışıyorlar"

Trabzonspor ile yollarını ayırdığını ifade eden Nwakaeme, ''Sevgili Trabzonspor taraftarları; beni, sizinle karşı karşıya getiriyorlar. Böylece ayrılan benmişim gibi görünecek. Aynı zamanda piyasa değerimi bozmaya çalışıyorlar. 

Sadece şunu bilin, 1 Süper Lig ve 1 TFF Süper Kupa şampiyonluğuyla tamamladığımız 4 yıl için minnettarım. Birlikte tarih yazdık. Her şey için teşekkür ederim. Asla unutmayacağım'' ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Gustavo'nun eşi Trabzonspor'a çarpı çekti!
Habere Git

Nwakaeme'nin Trabzonspor performansı

Öte yandan, Bordo-mavili takım ile totalde 145 maça çıkan Nijeryalı yıldız 47 gol ve 40 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da gözler ayrılacak oyuncularda! Flavio'ya Fransız radarı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler