'O Ses Türkiye' jürisinde flaş değişiklik! Yeni isim...

28.05.2020 - 19:31 | Son Güncellenme: 28.05.2020 - 19:35

O Ses Türkiye Jürisinde değişiklik! Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği ve TV8’de ekranlara gelen O Ses Türkiye yeni sezonda jüri değişikliği olacak. Peki O Ses Türkiye Jürisine kim katıldı? Geçtiğimiz sezon Murat Boz, Hadise, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan yarışmada jüri koltuğuna oturmuştu. İşte O Ses Türkiye yeni sezon jüriye katılan isim...

'O Ses Türkiye' jürisinde flaş değişiklik! Yeni isim...

TV8’in sevilen yarışması O Ses Türkiye jürisi değişti! Acun Ilıcalı’nın sunucu ve yapımcılığını üstlendiği ses yarışmasında Murat Boz, Hadise, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan geçtiğimiz sezon jüri koltuğunda oturuyordu. Peki yeni sezonda O Ses Türkiye Jürisine kim katıldı? 'O Ses Türkiye'nin son şampiyonu, yapılan halk oylaması sonucunda Seda Sayan'ın takımında yer alan Alkan Dalgakıran olmuştu. İşte O Ses Türkiye yeni sezon jüriye katılan isim...

O SES TÜRKİYE YENİ JÜRİ ÜYESİ KİM?

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı, jüri koltuğunda Murat Boz, Hadise, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'ın oturduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasının yeni sezonunda değişiklik olacak.

Acun Ilıcalı; Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'dan oluşan 'O Ses Türkiye' jürisinde bu yıl değişiklik olacağını duyurdu.

Başarılı televizyoncu, "Bu yıl jüride değişiklik yapacağız. Ben 4 jürime de aşığım, hepsi birbirinden değerli ve çok sevdiğim isimler. Ancak seyirci değişikliği seviyor" dedi. 'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' çekimleri nedeniyle Dominik Cumhuriyeti'nde olan Ilıcalı, 'O Ses Türkiye' çekimlerinin eylül ayında başlayacağını söyledi.

Acun Ilıcalı’nın "O Ses Türkiye jürisinde değişiklik olacak" açıklamasından sonra Murat Boz bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım, yarışmadan ayrılacak isim Murat Boz mu sorusunu akıllara getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler