O Ses Türkiye yeni sezon ne zaman başlayacak? Başvurular başladı mı?

16.10.2020 - 21:59 | Son Güncellenme: 16.10.2020 - 22:09

TV8'in fenomen müzik yarışması O Ses Türkiye hakkında araştırmalar sürmeye başladı. Peki O Ses Türkiye yeni sezon olacak mı ve ne zaman olacak? Acun Ilıcalı O Ses Türkiye'nin başlayacağını duyurdu mu? Ses yarışmalarından olan O Ses Türkiye'nin ne zaman başlayacağına dair araştırmalar yapan izleyiciler ses yarışmasına katılarak ödülün sahibi de olmak istiyorlar. O Ses Türkiye başvuruları başladı mı, seçmeler ve elemeler nerede olacak? İşte tüm detaylar...

O Ses Türkiye yeni sezon ne zaman başlayacak? Başvurular başladı mı?

O Ses Türkiye bu sezon olacak mı ve jurileri kim olacak? TV8'in fenomen yarışması O Ses Türkiye ne zaman başlayacak ve başvurular başladı mı? İşte detaylar...

9 sezondur yayınlanan O Ses Türkiye'de jurilerinde değişmesi ilgi çekmeye başladı. Son olarak Seda Sayan ile Beyazıt Öztürk'ün katılması ile Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'dan oluşan bir ekip ile devam edilmişti.

Koronavirüsten dolayı ertelenen O Ses Türkiye'nin seyircisiz olarak başlanması beklenmiyor. Seyircinin büyük destekleri ve ortamın ambiyası ile devam eden O Ses Türkiye, bu sezon pandemiden dolayı ertelendiği iddia edilmeye başlandı.

Başvurular ise henüz başlamadı. Başvuruların başlayacağı günü bekleyen ses adayları araştırmaları sürdürmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın ise kısa süre içinde programın duyurusu yapmasu bekleniliyor.

İşte Beyazıt Öztürk'ün resmi açıklaması

Beyazıt Öztürk, ''İbrahim Büyükak'la yine şov tarzında bir program olacak" demişti. Ekranı özlediğini ifade eden şovmen, "Bir şeyler yapacağız ama en iyisini yapmamız lazım. Pandemiden dolayı seyircili program yapamıyoruz. Bu yüzden birçok program iptal oluyor. Hastalık bitse, her şey normale dönse, konuşmak çok daha kolay olacak"

Senin için hazırladığımız haberler