Zeljko Obradovic Yönetimindeki Partizan Mathias Lessort İle Sözleşme Uzatmak İstiyor

30.04.2023 - 17:53 | Son Güncellenme: 30.04.2023 - 18:12

EuroLeague play-off'unda Real Madrid ile mücadele eden Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan KK, iç transferde harekete koyuldu.

Zeljko Obradovic Yönetimindeki Partizan Mathias Lessort İle Sözleşme Uzatmak İstiyor

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de Final Four için Real Madrid ile mücadele eden Sırp ekibi Partizan KK'de önümüzdeki sezon için iç transfer çalışmaları başladı. 

Fransız devle yola devam

İtalyan gazeteci Matteo Andreani'nin haberine göre Partizan, Fransız pivot Mathias Lessort ile çok yıllı yeni bir kontrat üzerinde anlaşmaya yakın. 2.06'lık pivotun maaşında iyileştirme yapılacak.

Obradovic ile kariyerini yeniden tanımladı

Geçtiğimiz sezonun ortasında EuroCup'ta mücadele eden Partizan'a transfer olan 28 yaşındaki pivot koç Zeljko Obradovic yönetiminde kariyerinde seviye atladı. Bu sezon EuroLeague'de pota altındaki yırtıcı performansı ile herkesi kendine hayran bırakan oyuncu 36 maça çıkarken; %68.2 boyalı alan isabeti ile 12.0 sayı, 7.2 ribaunt ve 19.4 verimlilik puanı ortalaması ile oynadı.

İlgini Çekebilir
Dev kavganın cezaları belli oldu! 5 maç...
Habere Git

Son EuroLeague sezonunda sadece 5 maça çıktı

Partizan'a transfer olmadan önce EuroLeague ekiplerinden Maccabi Tel Aviv'in formasını giyen Fransız uzun rotasyonda kendine yer edinemedi ve yalnızca 5 maçta süre alabildi.

Taraftarın sevgilisi oldu

Yıldız oyuncu bu sezon özellikle Partizan'ın evi Stark Arena'da oynanan maçlarda alınan galibiyetlerin ardından tribünlere çıkıp taraftarlarla kutlama yapması ile oldukça sempati topladı. Kutlamalar esnasında eline megafon alan Lessort taraftarlar ile beraber Partizan marşlarını söylüyor.

Dev kavgadan ceza aldı

Partizan'ın Real Madrid karşsında deplasmanda oynadığı play-off ikinci maçında saha karışmıştı. 21 oyuncunun ihraç edildiği kavganın bir parçası olan Mathias Lessort'u EuroLeague 1 maçlık cezaya çarptırdı. Yıldız oyuncu Belgrad'ta oynanacak serinin 3. maçında forma giyemeyecek.

İlgini Çekebilir
VİDEO - Real Madrid - Partizan maçında saha karıştı! Parke savaş alanına döndü
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler