Zeljko Obradovic'li Partizan KK'dan Acemice Kural Hatası!

06.05.2023 - 15:07 | Son Güncellenme: 06.05.2023 - 15:37

EuroLeague ekibi Partizan KK, Sırbistan Ligi play-off'ları öncesi kadro listesinin teslim tarihini kaçırdı ve play-off'lara katılım hakkını kaybetti.

Zeljko Obradovic'li Partizan KK'dan Acemice Kural Hatası!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de Real Madrid ile Final Four'a çıkmak için mücadele veren Sırp devi Partizan KK, lokal ligde şoka uğradı. İşte detaylar...

Ligde play-off dışı kaldılar

Sırbistan Ligi'nde play-off'lar başlmadan önce kadro listelerinin federasyona teslim edilmesi için son tarih 24 Nisan'dı fakat Partizan KK evrakları zamanında yetiştiremedi. Bu olay sonrası Partizan'ın play-off etabına katılma hakkı elinden alındı.

5 gün geciktiler

Partizan oyuncu listesini teslim tarihinden tam 5 gün sonra, 29 Nisan'da Sırbistan Basketbol Federasyonu'na gönderdi. Federasyon ise bu girişimi sonuçsuz bıraktı.

İlgini Çekebilir
Partizan 6 kişi hücum etti, yetmedi!
Habere Git

Devlere büyük kolaylık

Sırbistan Ligi'nde Partizan KK ve ezeli rakibi Kızılyıldız'a Adriyatik Ligi'nde de mücadele ettikleri için doğrudan play-off etabında başlama ayrıcalığı tanınıyor. Partizan'ın elenmesi ile beraber Kızılyıldız tekrardan ligde favori konuma geldi.

EuroLeague'de krize girdi

EuroLeague play-off serisinde Real Madird'i deplasmanda iki maçta da mağlup edip 2-0 öne geçen Zeljko Obradovic'in öğrencileri evlerinde oynanan iki maçı da kaybedip seriyi son maçta tekrardan İspanya'ya taşıdı. Serinin son maçında kazanan taraf adını Final Four'a yazdıracak.

Senin için hazırladığımız haberler