Oğuzhan Özyakup'a transferde sürpriz talip!

03.03.2019 - 09:21 | Son Güncellenme: 03.03.2019 - 12:21

Oğuzhan Özyakup'a transferde sürpriz talip!

Beşiktaş forması giyen Oğuzhan Özyakup ile ilgili olarak sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. İddiaya göre; Kayserispor, Beşiktaş forması giyen Oğuzhan'ı kadrosuna katmak istiyor. Oğuzhan Kayserispor'a mı transfer olacak? İşte bu sorunun yanıtı... 

Kayserispor'dan Oğuzhan isteği

Beşiktaş'ta bu sezon beklentilerin altında kalan Oğuzhan Özyakup'a Kayserispor'dan transfer teklifi olduğu ortaya çıktı.

Oğuzhan transferi için devredeler

Fanatik'in haberine göre; Kayserisporlu yöneticilerin, dünkü maç öncesinde Siyah-Beyazlılar’ın tecrübeli ön liberosu Oğuzhan Özyakup’u sözlü olarak istedikleri belirtildi.

Beşiktaş'tan Oğuzhan yanıtı: Sezon sonu görüşelim

Sarı-Kırmızılılar’ın sürpriz önerisi sonrasında Beşiktaşlı idarecilerin, ‘Sezon sonu bir daha görüşelim’ cevabını verdiği öğrenildi.

Ara transferde Oğuzhan'a talip çıkmamıştı

Sezon boyunca teknik direktör Şenol Güneş’in kadro planları arasında yer almadığını tercihleriyle gösterdiği deneyimli isme ara transfer döneminde de talip çıkmamıştı.

Kayserispor transfer için istekli

Bu durum sebebiyle sezonun ikinci yarısına da Kara Kartal’la devam eden Oğuzhan’a dün sürpriz bir talip çıktı. Dünkü karşılaşma öncesinde Kayserisporlu yöneticilerle biraraya gelen Siyah-Beyazlı idarecilere, Sarı- Kırmızılılar’dan, Oğuzhan Özyakup teklifi geldiği belirtildi.

Hikmet Karaman, Oğuzhan'ı çok beğeniyor

Kayserisporlu yöneticilerin, teknik direktör Hikmet Karaman’ın Oğuzhan’ı çok beğendiğini ilettiği ve sezon sonu için şimdiden el sıkışma önerisinde bulunduğu kaydedildi.

Sezon sonunda sürpriz gelişmeler olabilir

Bu sürpriz teklifin ardından Beşiktaşlı idarecilerin, bu teklife sezon sonunda cevap vermeyi kararlaştırdığı ifade edildi.

Cyle Larin önerisi

Öte yandan Siyah-Beyazlılar’ın, takımın genç Kanadalı oyuncusu Cyle Larin’i de Kayserispor’a verebileceğini ilettiği, tarafların 2 futbolcu konusunda sezon sonunda görüşmek için söz kestiği bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler