Okan Buruk açıkladı! Galatasaray'da Sacha Boey kadrodan çıkarıldı

25.01.2024 - 19:52 | Son Güncellenme: 25.01.2024 - 20:01

Galatasaray, Süper Lig'de İstanbulspor ile karşılaşacak. Maç öncesi teknik direktör Okan Buruk, Sacha Boey'in ağrı sebebiyle kadrodan çıkarıldığını açıkladı.

Okan Buruk açıkladı! Galatasaray'da Sacha Boey kadrodan çıkarıldı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 22'inci haftasında Galatasaray, İstanbulspor ile karşı karşıya geliyor. Mücadele öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Buruk, Sacha Boey'in ağrı hissetmesinden dolayı kadrodan çıkarıldığını açıklarken, Mauro Icardi'nin sürelerinin yavaş yavaş artırılacağını bildirdi.

"Hazırlık yapmadan bir sonraki maça geçiyoruz"

Okan Buruk, "Bu sezon çok fazla hazırlık yapmadan bir sonraki maça geçiyoruz. Kazanmak her zaman önemli bir moral oluyor. Bu moralle birlikte yenilenmeniz daha kolay oluyor" ifadelerini kullandı.

"Sacha ayağında bir ağrı hissettiğini söyledi"

Sacha Boey'in 11'de yer almama sebebini açıklayan Buruk, "Sacha ayağında bir ağrı hissettiğini, oynayabilecek durumda olmadığını söyledi. O yüzden maç öncesi değşişklik yaptık. Barış'ı sağ bekte başlatacağız, Kaan sol bekte olacak" dedi.

İlgini Çekebilir
Erden Timur'dan bomba transfer hamlesi! Milli yıldızla görüştü...
Habere Git

"Icardi'nin sürelerini artırarak gitmek istiyoruz"

Tedavi sürecinin ardından takımla beraber çalışmalara başlayan ve maç kadrolarına dahil edilen yıldız oyuncu Mauro Icardi hakkında konuşan Buruk, "Icardi bizim için çok önemli. Onu da hazırlamak istiyoruz. Sürelerini artırarak gitmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

"Onun gelmesi psikolojik olarak da önemli"

Sözlerine devam eden başarılı teknik direktör, "Bugün kenarda başlayacak. Oyunun devamında daha uzun bir süre vermek istiyoruz. Onun gelmesi psikolojik olarak da önemli" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler