Galatasaray'da Okan Buruk'tan Beşiktaş Yenilgisini Sonrası Şampiyonluk Sözleri

30.04.2023 - 21:57 | Son Güncellenme: 30.04.2023 - 22:05

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş'a 3-1 mağlup oldukları maçın ardından şampiyonluk değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Beşiktaş Yenilgisini Sonrası Şampiyonluk Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü Süper Lig'in 32. hafta maçında Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte lider Galatasaray ile Fenerbahçe'nin puan farkı 3 olurken Beşiktaş ile fark ise 5'e düştü.

Karşılaşma sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

"1. gol sonrası kırıldık"

İstedikleri oyunu oynayamamaktan yakınan Buruk, "Tam olarak istediğimiz oyunu oynayamadık. Hem bunun için, hem de kaybettiğimiz için üzgünüz. 1. gol sonrası kırıldık. İkinci yarının bir bölümünde de kırıldık." dedi.

"3 puanla öndeyiz"

Beşiktaş yenilgisiyle şampiyonluğun kaçmadığını ifade eden Buruk, "Başımız dik. Ligde lider durumdayız. Bugün, sezon başında 5 maç kala 3 puan önde girecekseniz deseler, bunu kabul ederdik, isterdik. Tabii daha yüksek farkla avantajımız vardı ama 3 puanla öndeyiz. Galatasaray, bu süreçlerden her zaman kazanarak çıkmıştır." dedi.

İlgini Çekebilir
Kartal, Aslan'ı dağıtıyor, lig yeniden başlıyor
Habere Git

"Bugün bizim için bir kaza"

Bu sene ilk kez derbi kaybettiklerini dile getiren Buruk, "Galatasaray bu tür süreçlerden her zaman kazanarak çıkmıştır. Bugün bizim için bir kaza. Çok fazla hata vardı. 14 maçlık galibiyet serisi ve oynadığımız oyunlar bizi umutlandırıyor. Bu sene ilk kez derbi kaybettik. Kafamızı kaldırıp şampiyonluğu almak için elimizden geleni yapacağız. Taraftar merak etmesin bu senenin şampiyonu Galatasaray olacak." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler