Galatasaray'da Okan Buruk, Jerome Boateng transferini veto etti

14.07.2022 - 09:05 | Son Güncellenme: 14.07.2022 - 09:17

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, prensip anlaşmasına varılan Lyon'un dünyaca ünlü Alman stoperi Jerome Boateng'in transferini veto etti. İşte detaylar...

Galatasaray'da Okan Buruk, Jerome Boateng transferini veto etti

Yeni sezon öncesi Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakçı ve Kazımcan Karataş’ı renklerine bağlayan Galatasaray'da Marcao'nun Sevilla'ya transferinin ardından savunmaya yapılacak takviye için çalışmalar sürüyor. Sarı kırmızılıların prensipte anlaştığı stopere Okan Buruk'tan veto geldi.

Okan Buruk, Boateng'i istemedi

Galatasaray, Marcao'nun yerine Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon'da forma giyen tecrübeli stoper Jerome Boateng ile prensip anlaşmasına varmıştı. Ancak 33 yaşındaki Alman savunmacıyı teknik direktör Okan Buruk istemedi.

 

Bild’de yer alan habere göre; Galatasay Teknik Direktörü Okan Buruk’un Boateng’in transferini veto ettiği belirtildi. Genç teknik adamın, Alman savunma oyuncusunun transferine eski kadar hızlı olmaması ve yeterince iyi olmadığı gerekçesiyle onay vermediği ifade edildi.

Trabzonspor'u reddetmişti

Kariyerinde Bayern Münih ve Manchester City gibi dev takımların formasını giyen, hem kulüp bazında hem de Alman Milli Takımı ile büyük başarılara imza atan Jerome Boaten, Trabzonspor'un da gündemine gelmiş ancak Alman oyuncu bordo mavili kulübün teklifini geri çevirmişti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a erken uyarı! Tek teselli Yunus ve Hamza
Habere Git

33 yaşında, piyasa değeri 3.5 milyon euro

Geçen sezon Lyon’da 27 maçta sahaya çıkan ve 2 asist kaydeden 33 yaşındaki stoperin güncel verilere göre piyasa değeri 3.5 milyon euro...

Senin için hazırladığımız haberler