Okan Buruk: "Gole yakın olduğumuz yerlerde sonlandırmayı yapamadık"

06.11.2018 - 01:14 | Son Güncellenme: 06.11.2018 - 01:14

Çaykur Rizespor teknik direktörü Okan Buruk, Göztepe maçının ardından beIN Sports'a konuştu. Okan Buruk'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Çaykur Rizespor teknik direktörü Okan Buruk, Göztepe maçının ardından beIN Sports'a konuştu. Okan Buruk'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Göztepe’yi tebrik ediyorum. Maçın başını çıkarırsak oyunun büyük bir bölümünde üstündük. 3. bölgedeki etkinliğimiz azdı. İkinci yarı bir bölüm rakip sahada oynadık, hücum yaptık. Rakip kaleye belki de 11-12 korner atmışızdır. Gole yakın olduğumuz yerlerde sonlandırmayı yapamadık. Ceza sahası içerisinde etkin değildik. Bunları yapsaydık galip olabilirdik. Futbolun meyvesi gol. İlk yarı kötü bir dakikada gol yedik. Oyuncumuz faul diye durdu ama sanırım daha sonraki kontrolde faul olmadığın anlaşıldı. Rakibimiz kazanmak için iyi savunma yaptı ve bunu kıramadık.

Fenerbahçe maçından sonra kadro olarak çok eksildik. İlk defa o kadroya bu maçta yaklaştık. Takım olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bundan sonraki haftalarda oyunu daha iyiye götürüp sonlandırmalıyız. Başakşehir maçı çok kritik. İki hafta deplasman bizim için zorluydu. Geçen hafta 9 kişi ile mücadele ettik.

AJANSSPOR

Okan Buruk'un basın toplantısı açıklamaları:

Göztepe’ye 2-0 mağlup olan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Okan Buruk, iyi oynadıkları maçı mağlup bitirdiklerini ifade ederek, “Bunun maçın hakkı olduğunu düşünmüyorum” dedi. 

Göztepe’ye konuk olan Çaykur Rizespor, rakibine 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, “Üzüntülüyüz. Buraya kazanmak için gelmiştik. Oyunun başında rakibe 1-2 pozisyon verdik. Maçın sonuna kadar maçın hakimiydik. Rakip ceza sahasında istediklerimizi yapamadık. İkinci yarı rakibin geri çekilmesiyle rakibin ceza sahasına yığıldık ama bir türlü sonucu bulamadık” diye konuştu. 

İyi oynadıkları maçın karşılığında 2-0 mağlubiyet aldıklarını kaydeden Buruk, “Bunun maçın hakkı olduğunu düşünmüyorum. Göztepe sonlandırmayı bize göre daha iyi yaptı ve kazandı” dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler