Okan Buruk hedefi açıkladı

23.02.2018 - 22:35 | Son Güncellenme: 23.02.2018 - 22:35

Konyaspor'u evinde 3-0 mağlup eden Teleset Mobilya Akhisarspor'da Teknik Direktör Okan Buruk, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Net bir galibiyet aldıklarını söyleyen Okan Buruk, artık Türkiye Kupası'nda oynayacakları Galatasaray maçını düşünmeye başladıklarını vurguladı.

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk'un açıklamalarından öne çıkanlar:

"Rakiplerimizin artılarını ve eksilerini biliyorduk. İç sahada iyi oynuyoruz. Maça da iyi başladık ve erken gol bulduk. Maçın başından sonuna kadar mücadelemiz öne çıktı. Çok net bir galibiyet çıktı. Rakibimizin önemli oyuncuları var, onlara pozisyon vermedik. Oyuncularıma ve seyircimize teşekkür ederim


İlk 9'a girmek istiyorduk bunu başardık. Bazen galibiyet serisi, bazen kazanamama serisi yakalıyorsunuz. Her takımın böyle sıkıntıları oluyor. Lige çok iyi başlamıştık, ondan sonra düşüş yaşadık. Bir ara çok eksildik ama şu an iyi durumdayız. 1-2 oyuncu dışında eksiklik yok. Kazanmak ayrı bir güven veriyor. Bugün bunun büyük payı var.
İlk hedefimiz Galatasaray kupa maçı. Yarı final oynamak çok önemli. Burada seyircimize yarı final izlettirip, avantaj arayacağız. Zorlu döneme gireceğiz. En zorlu dönemi geçtik. Psikolojik anlamda daha rahat çıkacağız. Kendi sahamızda kim olursa olsun kendi oyunumuzu oynamaya devam edeceğiz."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler