Okan Buruk işaret etti: Beşiktaş'ın eski yıldızı geliyor

22.03.2024 - 15:14 | Son Güncellenme: 22.03.2024 - 15:19

Gelecek sezonun için transfer çalışmalarına erken başlayan Galatasaray, Okan Buruk'un onayı sonrası eski Beşiktaşlı oyuncu Cyle Larin'in transfer etmek istediği iddia edildi. Detaylar...

Okan Buruk işaret etti: Beşiktaş'ın eski yıldızı geliyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de bu sezon Fenerbahçe'nin önünde liderliğini sürdüren Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. Cim Bom'da yönetim, teknik direktör Okan Buruk'a transfer listesinin sunarken Buruk, eski Beşiktaşlı oyuncunun transferine onay verdiği iddia edildi.

Larin gündeme geldi

 A Spor'da yer alan habere göre; 50 yaşındaki çalıştırıcı, Beşiktaş'ın 2020-21 sezonundaki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Cyle Larin'in sarı-kırmızılı formayı giymesini istiyor.

Türkiye'ye gelmek istiyor

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Kanadalı futbolcunun kanat özelliği taşıyan bir forvet olması nedeniyle Buruk'un listesinde birinci sırada yer aldığı belirtilirken, Galatasaraylı yetkililer de Cyle Larin transferi için çalışmalara başladı. 28 yaşındaki futbolcunun da Türkiye'ye dönmek istediği öğrenildi. 

Mallorca dev bonservis bekliyor

Transferdeki son söz ise Larin'i sezon başında 7.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katan Mallorca'nın olacak. İspanyol ekibi oyuncuyu 10 milyon euronun altında bir rakama satmaya sıcak bakmadığı iddia edildi.

9 gole katkı verdi

Bu sezon ligde ve kupada 33 maçta forma giyen futbolcu, takımı için 6 gol ve 3 asistlik katkı yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler