Okan Buruk: 'Şu anda bizim için güvenli bölgede değiliz'

29.04.2018 - 15:48 | Son Güncellenme: 29.04.2018 - 15:48

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, 0-0 berabere kaldıkları Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından beIN Sports'a konuştu.

"Gol bulmak bize maçı kazandırabilirdi." diyen Buruk, "Rakibimiz duran ve yüksek toplarla oynamaya başladı. Buna önlem aldık. İleride pozisyonlar bulamadık. İkinci yarıda iki takımda pozisyonlar buldu. Beraberliğin adil olduğunu düşünüyorum. Standart yoktu faul kararlarında. Maçın sonunda 1 puan alındı. İki takım içerisinde bu kar olacaktır. 7 kişi eksikle geldik. Şu anda bizim için güvenli bölgede değiliz. Buradan 3 puanla ayrılsaydık, Galatasaray maçına rahat çıkacaktık." ifadelerini kullandı.

Basın toplantısı

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, “İki takım da kazanıp ligde kendini garanti altına almak istiyordu. İki takımın da net pozisyonu oldu rakibimiz duran toplarla ve yüksek toplarla kalemize gelmeye çalıştı. Ligin iyi takımına karşı oynadık gerçekten Malatyaspor bu senenin başarılı takımlarından, iyi de bir seyircisi var. Burada rakip takımlara karşı zorlu bir atmosfer oluşturmuşlar. Özellikle takım savunmasını iyi yapan sert bir takım. Bu takıma karşı burada pozisyonlar bulmak ve maçı gol yemeden bitirmek bizim için iyi. Maçın hakkının iki takım açısından da birer puan olduğunu düşünüyorum. Bundan sonraki haftalarda puanlar alıp ligdeki durumumuzu garanti altına almak istiyoruz” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler