İstanbulspor - Galatasaray Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (11'ler)

26.09.2023 - 08:03 | Son Güncellenme: 26.09.2023 - 19:03

Süper Lig’de 3. hafta erteleme maçında Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, İstanbulspor’a konuk olacak. İşte karşılaşmanın 11'i ve tüm detayları...

İstanbulspor - Galatasaray Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (11'ler)

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Molde ile oynadığı Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçı nedeniyle ertelenen 3. hafta müsabakasına çıkıyor ve İstanbulspor'a konuk oluyor. Sarı kırmızılılarda iki yıldız isim, statü gereği forma giyemeyecek. 

Hakim Ziyech, kadroda yok

Rotasyonlu kadrosuyla Başakşehir’i deviren Okan Buruk yönetimindeki Cimbom, İstanbulspor deplasmanına da farklı 11’le çıkacak ve 5'te 5 peşinde olacak. Sarı-Kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Hakim Ziyech, İstanbulspor maçı kadrosunda yer almıyor.

İstanbulspor'da saha kenarında Olcay Demir olacak

Hocası Fatih Tekke ile yollarını ayıran ev sahibi İstanbulspor ise güçlü rakibi karşısında sürpriz kovalayacak.

İstanbulspor'un başında ise Olcay Demir yer alacak.

İlgini Çekebilir
Aslan'dan bir pençe de Boz Baykuş'a
Habere Git

11'ler belli oldu

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Mehmet, Okan, Ali, Loshaj, Rroca, Ethemi, Ndao, Mamadou, Traore

Galatasaray: Muslera, Boey, Abdülkerim, Kaan, Angelino, Torreira, Kerem D., Tete, Mertens, Kerem, Icardi

Cimbom, 18 maçtır kaybetmiyor

Galatasaray, son 18 resmi maçında mağlubiyet yüzü görmedi.

Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı.

Cimbom, bu sezon da Trendyol Süper Lig'de 5, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde 6 ve grup aşamasında 1 olmak üzere çıktığı 12 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik yaşadı.

İstanbulspor ile Galatasaray'ın eksikleri

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Kazımcan Karataş, karşılaşmada oynamayacak.

RAMS Başakşehir maçında geçirdiği sakatlık sonrası sol diz iç yan bağlarında esneme tespit edilen Kazımcan Karataş, İstanbulspor müsabakasının kadrosunda yer alamayacak.

G.Saray'ın yeni transferleri Davinson Sanchez ve Tanguy Ndombele, İstanbulspor maçının tarihinden sonra transfer olduğu için müsabakada forma giyemeyecek.

İstanbulspor'da ise Fransız orta saha oyuncusu Giannelli Imbula, Galatasaray’la oynanacak erteleme mücadelesinde statü gereği forma giyemeyecek.

 

İlgini Çekebilir
Galatasaray maçı öncesi flaş ayrılık! Görevi bıraktı
Habere Git

Fatih Tekke veda etti

Geçen sezon Süper Lig’deki küme düşmeme mücadelesinden başarıyla çıkan ve teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde ligi 41 puanla 12. sırada tamamlayan İstanbulspor, bu sezona iyi başlayamamıştı. Sezonun ilk iki maçında berabere kalan ve son iki lig sınavında Başakşehir ile Gaziantep FK’ya 2-0’lık skorlarla mağlup olan Sarı-Siyahlılar’da dün, Galatasaray maçı öncesi Fatih Tekke ile yollar ayrıldı. Tekke'nin kulüp başkanı Ecmel Sarıalioğlu ile yaptığı görüşmenin ardından ayrılık resmen açıklandı.

Geçen sezon iki maçı da kazandı

Sarı-Kırmızılılar, geçen sezon Süper Lig’e çıkan İstanbulspor’la oynadığı son iki resmi karşılaşmayı da kazandı. 2022-23 döneminde Cim Bom, rakibini sahasında 2-1 ve deplasmanda da 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Ayrıca söz konusu sezonun ortasında taraflar arasında oynanan hazırlık karşılaşmasında da Galatasaray rakibini 6-0 gibi farklı bir skorla devirmişti.

İstanbulspor-Galatasaray maçının hakemi kim?

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme müsabakalarında görev yapacak hakemler Dijital Atama Yöntemi ile belirlendi.

Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre İstanbulspor-Galatasaray maçını Abdulkadir Bitigen yönetecek.

İstanbulspor - Galatasaray maçı ne zaman, saaat kaçta, hangi kanalda?

İstanbulspor - Galatasaray mücadelesi bugün (26 Eylül Salı günü) saat 20.00'de Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Zorlu mücadele beINSPORTS'tan canlı olarak yayınlanacak.

Koray Gençerler VAR koltuğunda

İstanbulspor - Galatasaray karşılaşmasının VAR hakemi Koray Gençerler oldu.

Senin için hazırladığımız haberler