Okan Buruk'tan alkışlama açıklaması!

26.07.2020 - 18:34 | Son Güncellenme: 26.07.2020 - 19:00

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçı sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Okan Buruk, şampiyonluk ve Kasımpaşa'nın kendilerini alkışlamalarını nasıl değerlendirdi?

Okan Buruk'tan alkışlama açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de 2019-20 sezonu sona erdi. Şampiyon Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, 3-2 kaybettikleri Kasımpaşa maçı sonrasında açıklamalar yaptı. Okan Buruk, kendilerini maç öncesi sahaya çıkarken alkışlayan Kasımpaşa içine ne yorum yaptı? İşte detaylar...

Okan Buruk: "Konsantrasyon eksiğimiz vardı"

Şampiyonluk tişörtüyle röportaja gelen Okan Buruk, "Geçen hafta şampiyonluk tişörtünü giyememiştim bu hafta giyeyim dedim. Hava çok sıcak olduğu için terledim ve bunu giydim. Bizim için as oyuncu diye bir şey yok. Burada sadece daha az süre almış oyuncularımızı değerlendirdik. Çok fazla hata yaptık. Konsantrasyon eksikliğimiz vardı ve 3 tane gol yedik. Son bölümde maçı çevirmeye çalıştığımız bölüm daha olumluydu. Bu maç 3-3 de bitebilirdi" ifadelerini kullandı.

Okan Buruk: "Ben de Kasımpaşa'yı alkışlıyorum"

Fuat Çapa yönetimindeki Kasımpaşa'nın kendilerini çok iyi konuk ettiğini anlatan Buruk, rakip oyuncuların kendilerini alkışlamaları hakkında, "Ben Kasımpaşa'yı bu oyunundan dolayı kutluyorum. Maç öncesinde bizi karşıladıkları için de çok teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel ağırladılar ve hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başakşehir kaç puanla sezonu bitirdi? 

Okan Buruk yönetimindeki Başakşehir, oynanan 34 maçta 20 galibiyet 9 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. 65 gol atıp 34 gol  yiyen Başakşehir, Süper Lig'de sezonu 69 puanla şampiyon tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler