Okan Buruk'tan bir Galatasaray açıklaması daha!

13.02.2022 - 17:21 | Son Güncellenme: 13.02.2022 - 17:28

Fatih Terim'den sonra gelen Torrent, Galatasaray ile çıktığı 5 maçı da kazanamayınca gözler Okan Buruk'a çevrildi. Buruk göreve hazır olduğunu söyledi

Okan Buruk'tan bir Galatasaray açıklaması daha!

Süper Lig'de üst üste kötü sonuçlar alan Galatasaray, tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirirken Terim'in ardından göreve gelen Torrent'te çare olamadı. Galatasaray'ın başında çıktığı ilk 5 maçı kazanamayan ilk teknik adam olarak tarihe geçti. 

Okan Buruk Galatasaray'dan haber bekliyor

Sarı-kırmızılıların gündemine gelen Okan Buruk dün gece TV100 ekranlarında "Galatasaray bu durumu hak etmiyor. Galatasaray ile kimse alay edemez. Görev verildiği takdirde bu yükün altına girmeye hazırım. Haber bekliyorum. Oğlum da Galatasaray'a gitmemi çok istiyor." ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk Galatasaray ateşini yaktı!
Habere Git

Galatasaray'a hazır deme lüksüm yok

Bugün ise Skorer'in haberine göre Okan Buruk "Galatasaray'dan bana gelen bir teklif yok. İhtiyaç olursa buna hayır deme lüksüm yok." diyerek göreve hazır olduğunu bir kez daha dile getirdi. Galatasaray yönetiminin hafta içinde İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile yollarını ayıracağı göreve ise Okan Buruk'u getireceği iddialar arasında. 

Senin için hazırladığımız haberler