Galatasaray'da Okan Buruk, Beşiktaş derbisi öncesi Icardi uyarısı yaptı

01.11.2022 - 15:18 | Son Güncellenme: 01.11.2022 - 15:25

Galatasaray Haberleri: Süper Lig 13. haftasında oynanacak olan Galatasaray- Beşiktaş derbi hazırlıklarında Okan Buruk, takımı Mauro Icardi'nin üzerine kuruyor. Detaylar...

Galatasaray'da Okan Buruk, Beşiktaş derbisi öncesi Icardi uyarısı yaptı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da Beşiktaş derbi maçı hazırlıkları sürüyor. Cimbom'da teknik direktör Okan Buruk, takıma Icardi uyarısı yaptı. Buruk, oyuncularına topu golcü oyuncuya sık sık getirmesi için uyardığı ortaya çıktı. Detaylar...

''Topu Icardi'ye getirin''

Hürriyet'in haberine göre; Arjantinli oyuncunun antrenman ve maç performansından memnun olan tecrübeli teknik adam Icardi’nin Beşiktaş derbisinde toplu buluşturulmasını istedi ve orta saha ve kanat oyuncularına "Topu İcardi ile buluşturun." talimatı verdi.

Mertens'e özel görev verilecek

Kanat ve bek oyuncuları başta olmak üzere Buruk, Mertens’ten de özellikle 3. bölgede, ceza sahası içinde İcardi’yi beslemeleri, pasları ile Arjantinli oyuncunun desteklenmesini istedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Mikael Isak'ı transfer etmek istiyor
Habere Git

Okan Buruk, Mertens ile birlikte kanat oyuncularına da içeri katedip şut çekmelerini değil, pasları, kanat organizasyonları ile gole gidecek yolun İcardi’den geçmesini istedi ve "Kafanıza göre şut çekmek yok." uyarısında bulundu.

Rashica, formayı bırakmıyor

Beşiktaş derbisi öncesi yapılan ilk idmanda Icardi’nin daha fazla buluşturulmasına yönelik çalışmalar yaptıran Galatasaray teknik direktörü ayrıca performansından çok memnun olduğu Rashica’dan da vazgeçmeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler