Yunus Akgün Neden Kadroda Yok? Okan Buruk Açıkladı

12.11.2022 - 19:48 | Son Güncellenme: 12.11.2022 - 19:58

Süper Lig'in 14. haftasında Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da Yunus Akgün kadroda yok. Okan Buruk neden kadroda olmadığını açıkladı.

Yunus Akgün Neden Kadroda Yok? Okan Buruk Açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da ilk 11'ler belli oldu. Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk, Yunus Akgün'ü kadroya almadı. İşte detaylar.

"Geçen hafta Seferovic yoktu, bugün Yunus yok"

Karşılaşma öncesi Yunus Akgün ile ilgili soruya yanıt veren Buruk, "Çok geniş bir kadromuz var. Bazen antrenman maçında bile oyuncularımızı değerlendiremiyoruz. Burada değişimler oluyor. Geçen hafta Seferovic yoktu, bu hafta o var, Yunus yok. Yunus bizim değer verdiğimiz oyunculardan. Bu aranın da Yunus'a iyi geleceğini düşünüyorum.

"Yunus'a güveniyoruz"

Beklentimiz daha iyi bir Yunus. Yunus'a güveniyoruz, inancımız devam ediyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Kanarya, penaltılarda da lider!
Habere Git

Bilindiği üzere, yıldız oyuncunun ismi Avrupa'nın birçok önemli takımları ile anılıyor. Fransız kulübü Rennes de Yunus Akgün'ü ocak ayı transferde kadrosuna katmak isteyen takımlar arasında yer alıyor.

Zam yok

Son haftalarda yedek kalan başarılı oyuncu, Ofspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında da gösterdiği performansla eleştiri almıştı. Ayrıca genç oyuncunun maaşına zam yapılmamasından da rahatsız olduğu öğrenildi. 

Bu sezonki performansı

Öte yandan, sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, bu sezon çıktığı 11 maçta 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler