Okan Buruk'tan futbolculara uyarı! 4 oyuncu kulübeye...

07.10.2023 - 09:03 | Son Güncellenme: 07.10.2023 - 09:10

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalyaspor maçı öncesi futbolcuları uyardı. Buruk, yorgunlukları dikkate alarak mücadelede rotasyona gidecek.

Okan Buruk'tan futbolculara uyarı! 4 oyuncu kulübeye...

Trendyol Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde bu akşam Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'tan futbolculara uyarı geldi. Başarılı çalıştırıcının Akdeniz ekibine karşı rotasyona gideceği ve 4 oyuncuyu dinlendireceği belirtildi.

Skorer'de yer alan habere göre; Galatasaray, Manchester United karşısında alınan galibiyetten sonra maç maç düşünmeye devam ediyor. Hafta içindeki görkemli zaferden sonra takımın rehavete girmesinden endişe ediliyordu. 

Aslan’da moraller yüksek

Aslan’da korkulan olmadı ve takımın büyük bir ciddiyet içinde Antalyaspor maçına hazırlandığı belirtildi. Futbolcuların büyük bir moral içinde ve aynı zamanda son derece konsantre şekilde antrenmanlarda görüntü çizdiği bildirildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Oosterwolde! Birçok takım peşinde...
Habere Git

Okan Buruk: "Türkiye’de yeniden şampiyon olmak zorundayız"

Bu durumdan memnun kalan Teknik Direktör Okan Buruk’ın da oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Avrupa elbette ilk hedefimiz ve Manchester United’a karşı deplasmanda önemli bir galibiyet aldık. Şampiyonlar Ligi ne kadar önceliğimiz olursa olsun Türkiye’de yeniden şampiyon olmak zorundayız. 

"Antalyaspor deplasmanında önemli bir maç oynayacağız"

Bu nedenle Antalyaspor deplasmanında önemli bir maç oynayacağız. Milli araya moralli girmemiz için alacağımız galibiyet çok önemli. Saygı duymamız gereken bir rakiple karşılaşacağız” ifadelerini kullandı.

4 futbolcu kulübeye

Öte yandan Okan Buruk’un yorgunlukları dikkate alarak Antalyaspor karşısında yine rotasyona gideceği belirtildi. Genç hocanın Kerem Aktürkoğlu, Sanchez, Torreira ve Tete gibi isimleri dinlendirmeyi düşündüğü öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Aslan liderliği istiyor! Rakip Antalyaspor...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler