Okan Buruk'tan Hakim Ziyech kararı!

12.03.2024 - 09:20 | Son Güncellenme: 12.03.2024 - 09:32

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un, sakatlığını atlatan ve Çaykur Rizespor maçında oynayan Hakim Ziyech'e formayı vermeye hazırlanıyor. Detaylar.

Okan Buruk'tan Hakim Ziyech kararı!

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan lider Galatasaray'da, teknik direktör Okan Buruk'un maça sakatlığını atlatan ve Çaykur Rizespor maçında sahalara geri dönen Hakim Ziyech ile başlamayı düşündüğü öğrenildi.

Ziyech en kritik virajda yetişti

Milliyet'te yer alan habere göre; sakatlığı geçen ve Çaykur Rizespor maçının son bölümünde şans bulan Faslı futbolcu, en kritik virajda yetişti.

Okan Buruk, Kasımpaşa maçında 11 başlatmayı düşünüyor

Çaykur Rizespor maçında sakatlanan ve haftalardır büyük bir fedakarlığa imza atan Kaan Ayhan ile beraber, yeni transfer Aurier’in sakatlıktan yeni çıkması nedeniyle Okan Hoca’nın, Kasımpaşa maçına Ziyech ile başlamayı düşündüğü öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Alperen Şengün’ün sakatlığıyla ilgili ilk sonuçlar belli oldu
Habere Git

Sağ bek Barış Alper Yılmaz'a emanet

Böylece sorunlu gibi gözüken sağ bekte ise milli futbolcu Barış Alper Yılmaz’ın değerlendirileceği belirtildi. 

Bu sezonki performansı

30 yaşındaki on numara, bu sezon Galatasaray'da 15 maça çıktı. Hakim Ziyech bu müsabakalarda 4 gol sevinci yaşadı. Faslı on numara bu mücadelelerde 2 asist üretti.

22 maç kaçırdı

Hakim Ziyech sakatlığı nedeniyle ise bu sezon 22 karşılaşmada forma giyemedi.

İlgini Çekebilir
Nicolo Zaniolo çıldırttı! "Tam bir rezalet"
Habere Git

Galatasaray, yıldız futbolcuyu sezon başında Chelsea'den bedelsiz satın alma opsiyonuyla geçici olarak kadrosuna katmıştı.

Galatasaray'a maliyeti

Sarı-Kırmızılı takım, yıldız futbolcuya 2023-2024 sezonunda net 3.587.500 Euro sezonluk ücret ödenecek olup transferinin gerçekleşmesi durumunda 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödeyecek. 

Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde ise futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödeneceğini açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'den La Liga'ya transfer oluyor! 4 yıllık sözleşme...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler