Galatasaray'da Okan Buruk'tan Icardi - Osimhen kararı!

27.09.2024 - 10:01 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 10:07

Fenerbahçe derbisinin ardından Avrupa Ligi'nin ilk haftasında sahasında PAOK'u da mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un Kasımpaşa planı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Icardi - Osimhen kararı!

UEFA Avrupa Ligi’ne PAOK galibiyetiyle başlayan Galatasaray'da taşlar yerine oturmaya başlarken gözler Kasımpaşa maçına çevrildi.

Okan Buruk, rotasyona gidiyor

Teknik direktör Okan Buruk’un yarınki Kasımpaşa maçında rotasyona gitmeyi düşündüğü öğrenildi. Milliyet'in haberine göre; Avrupa maçından kısa bir süre sonra ligde yapılacak maç nedeniyle Buruk’un bazı isimleri dinlendirmeyi düşündüğü belirtildi.

Mertens ve Kaan dinlendirilecek

Sarı-kırmızılı teknik adamın PAOK maçında performansında düşüş gözlenen Mertens ile yorgun Kaan Ayhan’ı dinlendirmeyi düşündüğü bildirildi.

Icardi ve Osimhen aynı anda sahada olacak

Galatasaray Teknik Direktörü’nün PAOK maçında süre alan ve golle dönen Icardi’yi Kasımpaşa karşısında ilk 11’e koymayı planladığı bildirildi. Böylece çok merak edilen Icardi ile Osimhen’in aynı anda sahada olacağı vurgulandı.

Jelert ilk 11'e

Buruk’un Icardi’nin bitiriciliğine, Osimhen’in ise çalışkanlığına güvendiği belirtildi. Diğer taraftan yorgun düşen Kaan Ayhan’ın da kulübeye çekilip taze kuvvet olarak Jelert’in Kasımpaşa karşısında ilk 11’de görev alacağı bildirildi. Buruk’un Barış Alper-Sallai değişikliğini de değerlendirdiği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler