Okan Buruk'tan şampiyon Fenerbahçe sözleri: İşimize yarar / Süper Lig

01.11.2022 - 08:44 | Son Güncellenme: 01.11.2022 - 08:54

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, medyada kendisine karşı bilinçli bir linç kampanyası olduğunu iddia etti. Buruk, Fenerbahçe ile ilgili de konuştu.

Okan Buruk'tan şampiyon Fenerbahçe sözleri: İşimize yarar / Süper Lig

AJANSSPOR HABER

Üç haftalık 3 puan hasretine Olimpiyat Stadı'nda Karagümrük'ü 2-0 yenerek son veren Galatasaray'da Beşiktaş derbisi hazırlıkları sürüyor. 26 puanlı Fenerbahçe'nin 5 puan gerisinde bulunan sarı kırmızılar farkın daha fazla açılmaması için Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ı devirmek istiyor.

Buruk: Bana karşı linç kampanyası var

Derbi öncesi Galtasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Ajans1905'e konuştu. Karagümrük galibiyetinden sonra çıkışlarının süreceğini iddia eden Buruk, basında kendisine tkarşı bir linç kampanyası olduğunu iddia etti.

"Galatasaray iyi yolda"

Buruk şöyle konuştu: "Bilinçli bir linç kampanyası olduğu açık, bana olanı önemsemiyorum ama Galatasaray'a zarar verirse iş değişiyor. İyi yoldayız. Taraftarlarımız bize destek versin." 

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı futbolcuların Halloween partisi sosyal medyayı salladı
Habere Git

"Kulağımızı kapattık"

Orta saha ve forvetlerinin birbirine alıştığını belirten 49 yaşındaki teknik direktör, defans problemlerini de çözeceklerini söyledi. Ceza ve sakatlıkların takımı etkilediğini vurgulayan Buruk, "Oyunumuzu üstüne koyarak geliştireceğiz. Kulağımızı kapattık, işimize konsantre olduk" dedi.

Buruk: Medyanın Fenerbahçe'yi şampiyon ilan etmesi işimize yarar

Jorge Jesus yönetiminde 11 maçta 34 gol atarak 26 puan toplayan lider Fenerbahçe'yi de değerlendiren Buruk konuşmasını şöyle bitirdi: "Medyada şimdiden Fenerbahçe'nin şampiyon ilan edilmesi işimize yarar."

Beşiktaş derbisinde 3 Türk kim olacak?

Okan Buruk, Beşiktaş derbisine çıkacak kadro konusunda henüz karar vermiş değil. Orta saha ve forvet hattını bozmak istemeyen Buruk'un sol bekte Emre Taşdermir stoperde Emin Bayram'a şans vermesi bekleniyor. Kanatta Rachica'dan memnun olan Buruk, Kerem Aktürkoğlu ile Yunus Akgün arasından birini ilk 11'de oynatacak.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk buradan yola devam edebilir!
Habere Git

Beşiktaş ve Başakşehir maçına özel prim

Öte yandan Dünya Kupası arası öncesi Galatasaray'da yönetim Beşiktaş ve Başakşehir karşılaşmaları için ekstra prim koyma kararı aldı.

Özbek ve Timur açıklayacak

Alınan bilgiye göre Başkan Dursun Özbek ile Galatasataray AŞ Başkanvekili Erden Timur, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir idmanı ziyaret ederek primi açıklayacak. 

Senin için hazırladığımız haberler