Okan Buruk'tan Serhat Akın açıklaması!

28.09.2024 - 18:43 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 18:50

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçı öncesi silahlı saldırıya uğrayan eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın hakkında açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'tan Serhat Akın açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de 7.hafta maçında Galatasaray, Rams Park'ta Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maç öncesi silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın hakkında açıklamalarda bulundu.

"Kimin yaptırdığı ortaya çıkmalı"

Geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Serhat Akın ile ilgili konuşan Buruk, "Futbolun içerisinde istemediğimiz Serhat Akın'a, milli oyuncuya yapılan saldırı... Eleştiri, konuşma, birçok şey oluyor ve olacak. Bu tür yorumcuyu susturmak ve ona yapılacak bir şey istemeyiz. Şiddet bir an önce bitmeli. Yapanlar yakalandı ama kimin yaptırdığı ortaya çıkmalı." dedi.

"Bütün oyuncularım çok değerli ve özel"

Kadro tercihiyle ilgili konuşan deneyimli teknik adam, "Son idmanda testler yaptık, bazı oyuncularımızın özellikle 4 maç oynayan oyuncularımızı başlatmadık. Oyun içinde onlara şans verebiliriz. Bizim sistemimiz 4-4-2'ye zaten yakın. Dries Mertens savunmaya yardım ediyor. Mauro Icardi ve Victor Osimhen de bunu yapabilirler. Bütün oyuncularım çok değerli ve özel. Kadro yaparken bazen zorlanıyoruz. Bu zorluklar kadroyu oluşturma nedenimiz. Oyuncularımız istekli. Roland Sallai ilk maçına çıkıyor, Elias Jelert ilk maçına çıkıyor. Moralliyiz, hem oyun ve hem de sonuç olarak iyi gidiyoruz." ifadelerini kullandı.

Serhat Akın olayı

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın, yorumculuk yaptığı programın çıkışında silahlı saldırıya uğramıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıyı gerçekleştiren 4 şahsı tespit ederken, suça yardım ve yataklık yapan 2 kişinin yakalandığını açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler