Galatasaray'da Okan Buruk'u Taşıyan Uçak İstanbul'a İndi

21.06.2022 - 21:36 | Son Güncellenme: 21.06.2022 - 22:00

Domenec Torrent'in sözleşmesini fesheden Galatasray'da yeni teknik direktör Okan Buruk'u taşıyan uçak, İstanbul'a iniş yaptı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Okan Buruk'u Taşıyan Uçak İstanbul'a İndi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefinden uzak kalan Galatasaray'da idari yönden ibra edilmeyen Burak Elmas yönetiminin yerine Dursun Özbek başkan olarak seçildi. Teknik direktör konusuna çözüm arayan Özbek ve ekibi Domenec Torrent ile yolları ayırırken, Okan Buruk ile anlaşma sağladı.

Galatasaray'ı istediğini söyledi

Okan Buruk, daha önce yaptığı açıklamalarda Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör olmak istediğini şu ifadeler ile dile getirdi: "Bir değişim olursa, tabii ki Galatasaray’ın yeni teknik direktörü olmayı isterim. Bu benim için bir hayal. Yıllarca oynadığım taraftarın önünde teknik direktör olarak sahada yer almayı çok isterim."

Fransa'dan yola çıktı

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olarak açıklanması beklenen Okan Buruk, Fransa'dan İstanbul'a gelmek için uçağa bindi. Genç teknik adamı taşıyan uçak, İstanbul'a iniş yaptı.

"Şu anda sonlanmış bir şey yok"

Havalimanı çıkışı kısa bir açıklama yapan Buruk "Bu konuyla ilgili çok fazla konuşamayacağım. Ailemle beraberdim, İstanbul'a geldim. Şu anda sonlanmış bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler