Galatasaray'dan Okan Kocuk, Alanyaspor Maçı Sonrası Konuştu

17.01.2023 - 23:42 | Son Güncellenme: 18.01.2023 - 00:11

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Alanyaspor'u 2-1 yendi ve çeyrek finale yükseldi. Maçın ardından Okan Kocuk açıklama yaptı. İşte detaylar...

Galatasaray'dan Okan Kocuk, Alanyaspor Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Galatasaray, Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, Okan Buruk'un rotasyona gittiği mücadeleti 2-1 kazanmayı başardı. Çeyrek final biletini kapan Cimbom'da kaleyi Muslera'dan devralan Okan Kocuk, açıklamalarda bulundu.

"Seriyi de devam ettirdiğimiz için mutluyuz"

Okan Kocuk, "Çok güzel bir seri yakaladık Okan hocamızla birlikte. Çok zor bir seri ama içeride coşku, arkadaşlık, aile ortamı bunu getirdi diyebilirim. Her maçı kazanmak için oynuyoruz, her maçta sahada coşkumuzu vermeye çalışıyoruz. Bugün de kazandığımız ve seriyi de devam ettirdiğimiz için mutluyuz" şeklinde konuştu.

"Muslera gelen yabancılar arasında en iyi kaleci"

Kocuk, "Muslera Türkiye'de çığır açmış bir kaleci diyebilirim. Bana göre gelen yabancılar arasında en iyi kaleci. Tabii onun arkasından görev almak zor bir iş. Oynamamak zor benim açımdan ama önünüzde Muslera olunca daha da zorlaşıyor çünkü gerçekten çok kaliteli. Hem kaliteli, hem karakterli hem de oyun anlamında gerçekten o disiplinle kendi coşkusunu sahaya yansıtan biri" dedi.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan transfer açıklaması! Uğur Çiftçi...
Habere Git

"Kaptanlık pazubandı takmak bana nasip oldu"

Okan Kocuk son olarak, "Okan hocama da teşekkür ediyorum bana şans verdi. Ben de değerlendirmeye çalışıyorum. Bugün kazandığımız için mutluyum. Kaptanlık pazubandını bana verdiler, bu benim için inanılmaz gururlu bir şeydi. Galatasaray takımında kaptanlık pazubandı takmak bana nasip oldu, çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

2019'da Galatasaray'a geldi, Giresun'a kiralandı

27 Temmuz 1995 doğumlu Okan Kocuk, Mustafakemalpaşaspor ve Bursaspor altyapılarında yetişti. Bursaspor, Bandırmaspor ve İstanbulspor'da forma giyen file bekçisi, 2019'da Galatasaray'a transfer oldu. Okan Kocuk, geçtiğimiz sezon Giresunspor'da kiralık olarak görev aldı.

Okan Kocuk'un bu sezonki performansı

Bu sezon Sarı-Kırmızılılar'da 4 resmi müsabakada forma giyen 27 yaşındaki kaleci, 3 kez kalesinde gol gördü, 1 maçı ise hiç gol yemeden tamamladı. Okan Kocuk, 1 mücadelede ise sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Mertens: "Yola çıkarken hedefimiz 2 kupa kazanmaktı"
Habere Git

Muslera sakatlandı, Giresun'la anlaşma olmadı

Geçen sezon Fernando Muslera'nın sakatlığı Galatasaray'ı kaleci arayışına soktu. İsmail Çipe'den beklenen performansı bulamayan Sarı-Kırmızılılar, Giresunspor'a kiralık olarak gönderdikleri Okan Kocuk'u gündemine aldı. Karadeniz ekibinden file bekçisini geri isteyen Cimbom, anlaşma sağlayamadı.

Senin için hazırladığımız haberler