Okay Yokuşlu'dan açıklamalar

23.04.2019 - 22:13 | Son Güncellenme: 23.04.2019 - 21:31

Celta Vigo'da iyi bir sezon geçiren Okay Yokuşlu, takımı, hedefleri ve İago Aspas hakkında Bein Sports'a açıklamalarda bulundu.

"Geçen seneden önemli oyuncuları gönderdik"

Okay Yokuşlu: "Ben buraya gelirken kendimin ve kulübün düşüncesi avrupa’ya katılmaktı ama futbolda böyle durumlar olabiliyor. Geçen seneden önemli oyuncuları gönderdik ve yerine başka oyuncular geldi. Çok da birlikte oynayan bir takım sayılmayız. Takımın yarısı yeni oyunculardan kurulu ama gösterdiğimiz reaksiyon birbirimizle olan iletişim, takım açısından olumlu." ifadelerini kullandı.

"Elimden gelenin en iyisini yapıyorum"

Okay Yokuşlu: "Açıkçası kendi işimi yapıyorum.  Sahaya çıktığım zaman elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Her oyuncu için olması gereken hangi hoca olursa olsun hangi kulüp  olursa olsun kendinin en iyisini ortaya çıkarmaktır.Bende bunu yapıyorum. Antrenmanlarda maçlarda takımıma faydalı olmaya bakıyorum." dedi.

"Aspas buranın insanı"

"Son haftalarda oldukça iyi havamız var. Özellikle iç saha maçlarında taraftarlarla birlikteyken. Ligi orta sıralarda biriticeğimizi düşünüyorum. Bu takım iyi bir takım. Havamız ve oynadığımız oyun bunu gösteriyor. Aspas burası için çok önemli bir oyuncu. O bir lider, onun olmadığı maçlarda eksikliği hissediliyor. Bazı oyuncular vardır sahada olması yeter İago’da öyle bir oyuncu buranın insanı,taraftarı ve takımı iyi biliyor bende onunla oynamaktan keyif alıyorum" ifadelerini kullandı

Senin için hazırladığımız haberler