Okullar açılacak mı? Haftada kaç gün yüz yüze eğitim verilecek? Milli Eğitim Bakanlığı...

31.05.2021 - 21:00 | Son Güncellenme: 31.05.2021 - 21:11

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulların açılıp açılmayacağı gizemine son verildi. Peki, haftada kaç gün yüz yüze eğitim verilecek?

Okullar açılacak mı? Haftada kaç gün yüz yüze eğitim verilecek? Milli Eğitim Bakanlığı...

Haftalardır merakla beklenen Kabine Toplantısı sona erdi. Beştepe Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde düzenlenen toplantıda normalleşme kararları çıktı. Kovid-19 vakalarının 10 bin kişinin altına düşmesi sonucunda kısmi de olsa ilk adımlar atıldı. Bu açıklamalardan hemen sonra Milli Eğitim Bakanlığı yüz yüze eğitim sürecinin nasıl devam edeceğini duyurdu. Peki, ilkokul ve liselerde haftada kaç gün eğitim olacak? Hangi günlerde eğitim yapılacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yüz yüze eğitime dair ne dedi?

"Yüz yüze eğitime başlıyoruz..."

Bugün, yüz yüze eğitimin detaylarını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk; "Yarın itibariyle ilkokul öğrencilerimiz, 7 Haziran Pazartesi’den itibaren ise ortaokul ve lise öğrencilerimiz için haftada iki gün yüz yüze eğitime başlıyoruz." şeklinde konuştu.

Haftada kaç gün eğitim yapılacak?

Son yapılan açıklamalara göre, haftada 2 (yazıyla iki) gün eğitim yapılması kararlaştırıldı. Ancak, hangi günlerde yüz yüze eğitim yapılacağı bilinmiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler