“Olan biteni izliyoruz”

21.02.2021 - 16:40 | Son Güncellenme: 21.02.2021 - 21:26

Beşiktaş haberleri… Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, sosyal medya hesabı üzerinden manidar bir paylaşımda bulundu. Torunoğulları bay geçtikleri haftada olan biteni izlediklerini belirtti. İşte detaylar…

“Olan biteni izliyoruz”

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda olan biteni izlediklerini söyledi.

Beşiktaş yönetiminde transfer, scouting ve futbol yapılandırmasından sorumlu olan Torunoğulları, Twitter hesabından kartal fotoğrafıyla yaptığı paylaşımda “Yoğun fikstür, kalabalık maç takvimi, yapılan seyahatler derken bu hafta takımımız dinleniyor; bizler de olanı biteni izliyoruz #besiktas” dedi.

Torunoğulları'nın bu paylaşımı, yoğunlaşan hakem tartışmalarına bir gönderme olarak yorumlandı.

Denizlispor'u ağırlayacak

Bu haftayı 'bay' geçen, ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, 48 puanda bulunuyor. Siyah beyazlı takım, 26 Şubat Cuma günü Vodafone Park'ta Yukatel Denizlispor'u ağırlayacak. Kara Kartal, ligin ilk devresindeki maçı deplasmanda 3-2 kazanmıştı.

Beşiktaş'ta sakatlıkları devam eden Rachid Ghezzal ile Cenk Tosun'un bu mücadeleye yetişip yetişmeyeceği ise henüz belli değil.

Senin için hazırladığımız haberler