Olay cevap: "Sözleşmemi uzatın, indirim yapayım"

21.04.2020 - 10:50 | Son Güncellenme: 21.04.2020 - 10:53

Koronavirüs sebebiyle mali açıdan kayıp yaşayan Galatasaray'da futbolcularla indirim yapması için görüşmeler yapılıyor. Younes Belhanda'nın indirim konusunda yönetime verdiği cevap olay yarattı. Belhanda, yönetime ne dedi? İndirim kararı...

Olay cevap: "Sözleşmemi uzatın, indirim yapayım"

Galatasaray yönetimi, koronavirüs sebebiyle yaşanan mali dalgalanma döneminde futbolcularla görüşmeler yapıyor. Kulüp, oyunculardan nisan ve mayıs aylarının maaşlarını almamalarını istedi. Younes Belhanda'nın, bu konuda verdiği cevabın, yönetimde şaşkınlık yarattığı gündeme geldi. Belhanda, alacaklarından vazgeçecek mi? Ayrıntılar haberde...

Yönetim isteğini futbolculara iletti

Sabah'ın haberine göre; takıma haziran-temmuz hariç 10 ay maaş ödemesi yapan Galatasaray, oyunculardan 10 milyon Euro'yu geçen nisan ve mayıs maaşlarını almamasını istedi.

Selçuk İnan ve Muslera düşünmeden kabul etti

Bu teklifi düşünmeden kabul eden kaptanlar Selçuk İnan ve Fernando Muslera takım arkadaşlarıyla tek tek iletişime geçti. Ancak yabancı oyuncuların çoğu indirim talebine olumsuz yaklaştı ve sadece aylık maaşlarının bir kısmından vazgeçebileceklerini ifade ettiler.

Belhanda: "Sözleşmemi uzatın, indirimi kabul ederim"

Yıllık 3 milyon 350 bin Euro kazanan Younes Belhanda bu teklife, "1 yıl kalan kontratımın uzatılması halinde indirimi kabul ederim" şeklinde yanıt verdi.

Yönetim kararsız kaldı

Takımın sorunlu yıldızı Younes Belhanda ise yönetime şart koştu. Sarı-kırmızılı kulüpten, 1 yıl kalan sözleşmesinin uzatılmasını isteyen Belhanda, bu talebini kabul etmeleri halinde ücretinde indirim yapacağını söyledi. Faslı 10 numarasını satmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim ise bu teklif karşısında kararsız kaldı.

Takımda en çok kazanan futbolculardan biri

Falcao, Feghouli ve Muslera'dan sonra 3 milyon 350 bin Euro garanti ücreti ile sarıkırmızılı takımın en çok kazanan 4. oyuncusu olan Belhanda'ya nisan ve mayısta toplam 700 bin Euro maaş ödemesi yapılmak zorunda. Faslı 10 numara sözleşmesinin uzatılması halinde bu parayı almayacağını yönetime bildirdi.

Senin için hazırladığımız haberler