Olay iddia! Beşiktaş'ta yönetici prim almış!

06.04.2020 - 17:17 | Son Güncellenme: 06.04.2020 - 17:21

Olay iddia! Beşiktaş'ta yönetici prim almış!

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sosyal medyadan siyah beyazlıların mevcut yönetimini eleştirmeye devam ederken, ortaya çok çarpı bir iddia da attı. Yazıcıoğlu, "Hadi ilk soru, kim yıllarca A takım adına bir fazladan pirim almış, kimin adına almış? Bende mesajları var. Ne yapmış bu pirimleri? Konuşalım mı? Bence güçlü, şeffaf yönetim imkân sağlayacaktır. Bekliyorum... Bende çok şaşırdım öğrenince, yeni öğrendim. #güçlübaşkan" diye yazdı.

Otopaparkı da makbuzu da konuşalım

Herkesi eteğindeki taşları dökmeye davet eden Mahmutyazıcoğlu, "Dökelim taşlarımızı, alie içinde. Yalancı da kumpasçı da çıksın ortaya. Hırsız da arsız da çıksın. Diyorum ki, hodri meydan. Çıkalım konuşalım, aile içi olsun. Geniş katılım sağlayalım, sosyal mesafeyi koruyalım, sosyal medya üzerinden olsun. Yönetim organize etsin. Ben açıklıyorum, katılıcağım. Otopark, makbuz, ya da merak ettiğiniz ne varsa. Bir kere yapalım bitirelim" dedi.

Yeni başkan Süperman! Hadi ordan

Eski Başkan Fikret Orman'ın bugünkü yöneticileri yetiştirdiği savunanan Mahmutyazıcoğlu, şöyle devam etti: "Fikret Orman, bu kulübü nereden aldı? Bir düşünün, bir defa eski yönetim dedi mi, bunu da düşünün. Şimdi, oradan aldı, bunlara başkan, yönetici olacak Beşiktaş bıraktı. Fikret Başkan suçlu, biz suçluyuz. Bu dönemde yöneticilik yapan, yeni yönetim ve başkan Superman :) hadi ordan.

Belgeli konuşalım

Madem bir cevap, bu kadar konu oldu konuşalım. Yönetici olduğum dönemin 10/9'u Ahmet Nur Çebi 2. başkandı. Konuşalım bu dönemi. Ne olmuş ne bitmiş? Nasıl 2. başkan bilmeden biz neler yapmışız. O 2. başkan o zaman, 2. olamamış da şimdi biz mi suçluyuz? Ben hazırım! Sorun. Belgeli konuşalım, kim ekstra prim almış, kim çatıya danışmanlık şirket bulmuş, hiç gizli kalmasın. Madem konuşucağız, uzun zaman oldu sustuk, laf ettiler. Beşiktaş dedik sustuk. Biz susarken Mavi Balık'ta yemek yiyenler. Sahne sizde. Belgeli gelin, ben hazırım..."

AJANSSPOR HABER

Senin için hazırladığımız haberler