Olaylı maçın incelemesi devam ediyor

24.06.2020 - 19:25 | Son Güncellenme: 24.06.2020 - 19:25

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Alanyaspor - Trabzonspor maçının disiplin incelemesinin devam ettiğini açıkladı.

Olaylı maçın incelemesi devam ediyor

Süper Lig'in 28. haftasının kapanış maçında Trabzonspor deplasmanda Alanyaspor ile 2-2 berabere kalırken karşılaşmanın ardından yaşanan olaylar geceye damgasını vurmuştu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu önce protokol tribününde tartışma çıkmıştı. Protokol tribününde başlayan sözlü tartışma saha içine taşınmıştı.

TFF Hukuk Müşavirliği, karşılaşmanın disiplin incelemesinin devam ettiğini duyurdu. TFF'den yapılan açıklamada, "22.06.2020 tarihinde oynanan Aytemiz Alanyaspor-Trabzonspor A.Ş. Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasının disiplin incelemesi devam etmektedir" ifadeleri yer aldı.

Hasan Çavuşoğlu: "Hayatımda böyle bir rezaleti ilk kez yaşıyorum"

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu karşılaşmanın ardından Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada, "Futbolun her kademesinde bulundum. Hayatımda böyle bir rezaleti ilk kez yaşıyorum. Ahmet Ağaoğlu en büyük abime küfür etti. Hatta bana da vurmaya kalktı. Ben böyle bir rezaleti ilk kez yaşıyorum. Hiçbir kulüp başkanı ile problemim olmaz, 1 gün ceza almadım, kimseye hakaret etmedim. Annemizden babamızdan aldığımız terbiyeye göre de ağzımızdan hiç küfür çıkmamıştır" demişti. (HASAN ÇAVUŞOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Ağaoğlu: "Son 6-7 hafta içinde üzerimize gelineceğini bekliyorduk"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada, "Gerginlik yaratılmaya çalışıyor. Biz bunları bekliyorduk ama Alanya'da beklemiyorduk. Son 6-7 hafta içinde üzerimize gelineceğini bekliyorduk. Bir de utanmadan Hüseyin hocamız Alanyasporlu yöneticiye küfür etti diyorlar. İnsan utanır ya! Başkan Çavuşoğlu naklen yayın yapıyordu. Kendisine sorun bakalım, kime yayın yapıyordu" ifadelerini kullanmıştı. (AHMET AĞAOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI OKUMAK ÇİN TIKLAYINIZ) 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler