Olcay Şahan'ın Yeni Takımı Belli OIuyor | Transfer Haberleri

05.07.2023 - 00:26 | Son Güncellenme: 05.07.2023 - 00:29

Transfer haberleri... Afyonspor ile yeşil sahalara dönen Olcay Şahan’ın yeni takımı belli oluyor. 36 yaşındaki futbolcu, Ankaraspor ile resmi görüşmelere başladı.

Olcay Şahan'ın Yeni Takımı Belli OIuyor | Transfer Haberleri

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımların formalarını giyerek Türk futbolunun bir dönemine damga vuran isimlerden olan Olcay Şahan’ın yeni takımı belli oluyor. Afyonspor ile olan 1 yıllık sözleşmesini tamamlayan ve serbest kalan 36 yaşındaki futbolcu, TFF 2. Lig ekibi Ankaraspor ile görüşmelere başladı. 

Ankaraspor’un tesislerine gitti

Sözleşmesini tamamlamasının ardından özellikle TFF 2. Lig’den pek çok takımın ilgisini çeken Olcay Şahan, Ankaraspor ile masaya oturdu. Ankaraspor’un tesislerine giderek resmi görüşmelerini yapan deneyimli futbolcunun büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi. 

1 yıl ara verdi

Kariyerine Almanya’da başlayan ve ilk Süper Lig tecrübesini Beşiktaş ile yaşayan Olcay Şahan, sırasıyla Trabzonspor, Denizlispor, Yeni Malatyaspor formalarını giyen Olcay Şahan, 2020-2021 sezonunun ardından futbola ara verdi. 1 yıl boşta kalan Olcay Şahan, sonrasında ise Afyonspor’la anlaşarak geri döndü. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’a izin yok, o takıma gidebilir!
Habere Git

35 maçta 9 gole katkı koydu

Afyonspor macerası parlak geçen Olcay Şahan, 35 maça çıkarken 3 bin 91 dakika sahada kaldı. 6 gol atıp, 3 de asist yapan deneyimli futbolcu, toplamda 9 gole katkı koydu.

Kariyerinde en çok Beşiktaş formasını giydi

En parlak dönemimi Beşiktaş’ta yaşayan Olcay Şahan, Siyah-Beyazlı formayı 180 kez sırtına geçirdi. 35 gol atıp, 34 de asist yapan Olcay Şahan’ın, kariyerinde en çok mücadele verdiği ekip Beşiktaş oldu. A Milli Takım formasını da 29 kez giyen deneyimli kanat oyuncusu, 2 kez gol sevinci yaşadı. 

Bundesliga kariyeri de var

Almanya tecrübesinde daha çok alt liglerde forma giyen Olcay Şahan, Bundesliga’da da ter döktü. FC Kaiserslautern ile Almanya’nın en üst liginde 30 maça çıkan Olcay Şahan, 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler