Olimpiu Morutan'ın menajerinden açıklama: Galatasaray'a dönmez...

10.10.2022 - 09:06 | Son Güncellenme: 10.10.2022 - 09:15

Galatasaray'dan İtalya ikinci ligi Serie B takımlarında Pisa'ya kiralık olan transfer olan genç oyuncu Olimpiu Morutan'ın menajeri açıklama yaptı. Detaylar...

Olimpiu Morutan'ın menajerinden açıklama: Galatasaray'a dönmez...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen ve istenilen performansa bir türlü ulaşamayan Rumen oyuncu Olimpiu Morutan'ın menajeri Becali, genç oyuncunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. İtalya Serie B takımlarından Pisa'da kiralık olarak forma giyen Morutan, yeni takımında 3 gole katkı sağlamayı başardı.

''Onun için sabretmeniz gerekiyor''

Becali, "Morutan genç bir oyuncu. Onun için sabretmeniz gerekiyor. Geçen sene Galatasaray'da sezona iyi bir başlangıç yaptı ancak çeşitli nedenlerle kendini gösteremedi Pisa onun için yeni bir başlangıç. İtalyancayı öğreniyor. Yavaş yavaş istenilen düzeye gelecektir. Pisa, Morutan'a çok inanıyor ve Romanya milli takımı onu bekliyor." dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray’da revizyon! Orta sahada büyük kapışma
Habere Git

''Artık Türkiye'ye döneceğini sanmıyorum''

Pisa'da kiralık olarak forma giyen genç oyuncu Morutan'ın Türkiye'ye dönmeyeceğini söyleyen Becali, "Sezon sonunda Pisa'nın opsiyonu var. Ocak ayından sonra Pisa'da önemli bir oyuncu olacağına inanıyorum. Artık Türkiye'ye döneceğini sanmıyorum" dedi.

Pisa'da oynadığı 7 maçta 1 gol ve 2 asist yaptı. Genç oyuncu ilk maçında 1 asist yaparken golü de penaltıdan buldu.

Senin için hazırladığımız haberler