Galatasaray'da Oliveira ve Mertens yedek kulübesine! Ziyech ve Ndombele 11'e

14.09.2023 - 08:38 | Son Güncellenme: 14.09.2023 - 08:46

Samsunspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Sergio Oliveira ve Dries Mertens'in yedek kulübesinde olması bekleniyor. Hakim Ziyech ve Tanguy Ndombele 11'de başlayacak.

Galatasaray'da Oliveira ve Mertens yedek kulübesine! Ziyech ve Ndombele 11'e

Milli aranın ardından Trendyol Süper Lig kaldığı yerden devam edecek. Galatasaray, Süper Lig'de Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maç öncesi Sarı-Kırmızılılar'ın teknik direktörü Okan Buruk kritik bir karar verdi.

Oliveira ve Mertens'in yerine yeni transferler

Sabah'ın haberine göre Sarı-Kırmızılılar'da Sergio Oliveira ve Dries Mertens Samsunspor yedekte bekletilecek. İki oyuncunun yerine yeni transferler Hakim Ziyech ve Tanguy Ndombele 11'de yer alacak.

Hazır olurlarsa görev Şampiyonlar Ligi'nde de gelecek

Ziyech ve Ndombele'nin hazır bir görüntü çizmesi halinde bu iki oyuncuya UEFA Şampiyonlar Ligi grubunda Kopenhag ile oynanacak ilk maçta da görev verilecek. Oliveira ve Mertens'in Devler Ligi'nde de yedek kalması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
"Galatasaray maçına disiplinsiz hakemi verdiler"
Habere Git

Galatasaray - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray ile Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında karşı karşıya gelecek. Mücadele 16 Eylül Cumartesi günü, saat 20.00'de oynanacak.

Galatasaray - Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray, Samsunspor maçından 4 gün sonra UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesine çıkacak. A Grubu'nun ilk maçında Kopenhag'ı ağırlayacak olan Sarı-Kırmızılılar, 20 Eylül Çarşamba günü, saat 19.45'te sahaya çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler