Olympiakos duvara yapıştı!

27.04.2017 - 15:08 | Son Güncellenme: 27.04.2017 - 15:08

THY Euroleague play-off turu 3. maçında İstanbul’da Anadolu Efes’e kaybederek seride 2-1 geriye düşen Olympiakos’un vasat performansı komşu basınında geniş yer buldu.

sport24 sitesi karşılaşmayı ”Olympiakos geç uyandı ve Anadolu Efes 64-60 kazandı” başlığıyla duyururken, Kırmızı-beyazlıların Spanoulis ile son dakika içinde mucizeye yaklaşsa da Efes’e yenilerek seride 2-1 geriye düştüğünün altı çizildi. Haberde ”Kırmızılar kendini ipe attı” denildi.

Aynı sitenin bir diğer yorumunda ise ”Olympiakos oldukça geç oyuna dönerken, hemen hemen bir mucizeye daha imza atıyordu. Vassilis Spanoulis’in patriot’ları maçı uzatmaya götürme şansı getirdi ama bu fırsatı kullanamadılar ” şeklinde ifade edildi.

gazzetta sitesi ise maçı ”2-1 geriye düştü ’‘ başlığıyla duyururken, Olympiakos’un play-off’ları aşması için geçmişte sadece üç takımın dört kez yapabildiği seriyi çevirip, tur atlama başarısına imza atması gerektiği vurgulandı. Sitede yer alan bir diğer yorumda ise Ioannis Sfairopoulos‘un öğrencilerinin istatistik açıdan Türk takımını eleme şansına sahip olamadığı ileri sürüldü.

Yunanistan’daki diğer spor siteleri ise karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:

onsports: ‘‘Sırtlarını duvara dönen Olympiakos maçın üçüncü çeyreğinde uyudu ve Türkiye’de 64-60 kaybetti.”

sdna: ” Olympiakos duvara yapıştı. Ev sahibi avantajını yitiren Kırmızılar Efes’e yine kaybetti. Şimdi Euroleague Final Four’un dışında kalmamak için mücadele edilecek.

basketnet: ”Olympiakos yine kaybetti

esake: ”Olympiakos fırsatı kaçırdı ve artık 2’de 2 gerekiyor”

(Basketball.com.tr)

Senin için hazırladığımız haberler