Omar Elabdellaoui, Florya'da! İşte son durumu

14.04.2021 - 15:19 | Son Güncellenme: 15.04.2021 - 19:54

Yılbaşı gecesi geçirdiği talihsiz kazada yaralanan Omar Elabdellaoui, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Fatih Terim ve takım arkadaşlarıyla bir araya geldi. İşte Omar'ın sağlığında son durum...

Omar Elabdellaoui, Florya'da! İşte son durumu

AJANSSPOR - HABER

Yılbaşı gecesi geçirdiği talihsiz kazanın ardından gözünden yaralanan Galatasaray'ın Norveçli oyuncusu Omar Elabdellaoui, ABD'den Türkiye'ye döndü. Bugün idman öncesi Florya'ya giderek arkadaşlarıyla hasret gideren oyuncunun son durumu da belli oldu.

Omar Elabdellaoui’nin tedavi süreci, Galatasaray'ın sponsoru Liv Hospital ile birlikte ABD’de bulunan ve kornea yaralanmalarında dünyanın bir numarası olarak kabul edilen bir klinik tarafından ortak şekilde yürütülüyor.

Göz kapağından operasyon geçirdi

Omar Elabdellaoui’nin, Türkiye’deki ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ABD’de göz kapağından bazı operasyonlar geçirdiği öğrenildi.

Kök hücre nakli yapılacak

Bundan sonraki süreçte Omar Elabdellaoui’nin gözüne ilk olarak kök hücre nakli yapılacak. Bunun ardından oyuncuya kornea operasyonu planlanıyor. Operasyonların başarılı geçmesi halinde Omar Elabdellaoui’nin futbola dönmesi umut ediliyor. Oyuncunun ne zaman sahalara döneceğine dair bir zaman ise verilemiyor.

Senin için hazırladığımız haberler