Ömer Erdoğan'dan VAR, Boupendza ve transfer mesajı!

10.01.2021 - 21:17 | Son Güncellenme: 10.01.2021 - 21:24

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, 2-2 berabere kaldıkları Beşiktaş maçı sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, aldıkları 1 puanın önemine dikkati çekerken VAR ve Boupendza hakkında da konuştu. Boupendza ve transfer için ne dedi?

Ömer Erdoğan'dan VAR, Boupendza ve transfer mesajı!

AJANSSPOR-HABER

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan sahalarında Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmas sonrasında açıklamalar yaptı. Beşiktaş karşısında elde ettikleri 1 puan için neler söyledi, hakemler için ne dedi? İşte detaylar...

"Duran toptan sıkıntı yaşayacağımızı biliyorduk"

Ömer Erdoğan maçla ilgili olarak değerlendirmesinde, "Bizim beklediğimiz gibi oyun oldu. İlk yarıda önde baskı yaptık. Beşiktaş'ın savunmadan çıkarken baskıda sıkıntı yaşadığını gördük. Pozisyonlara girdik. uzaktan bir gol yedik. Hemen peşinden beraberliği yakalayıp öne geötik. Duran toptan sıkıntı yaşayacağımızı biliyorduk. Boy ortalamamız düşüktü. Fırsatlar elde ettik" diye konuştu.

Hakemlere eleştiri...

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan VAR konusunda da eleştiri yaparken, "Hakemlerle ilgili hiç açıklama yapmadım ama benim anlamaladığım bir şey var. Akintola'nın golünü içeride izledim. Bu tür pozisyonlarda VAr var ise neden incelemiyor. Bugün hiç incelenmeden devam ettirildi. Muhammet Kamara'ya yapılan penaltı pozisyonu var. Vururken engelliyor. Rosier oyuncuyu çekip indiriyor. Verilen penaltılara bakıldığında eylemin devamına penaltı veriyorlar, bugün neden vermediler? İki takım da galibiyet için oynadı. Bana göre maçta galibiyete yakın olan bizdik. Uzun zamandır hafta içi hafta sonu ritmiyle oynuyorduk. Şimdi 1 hafta aramız var. Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" açıklamasını yaptı. 

Herkesin gözdesi Boupendza için neler söyledi?

Öte yandan Süper Lig'de 12 gole ulaşan ve Beşiktaş maçında da etkili bir performans sergileyen Boupendza hakkında da Ömer Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Boupendza'nın son haftalardaki golleri haklı olarak herkes tarafından gündeme getiriliyor. Benim için bütün oyuncular önemli. Biz takım olarak bu savunma çalışmasını yapmasak goller de ön planda olmaz. Kendisini sürekli geliştirmek için çalışıyor. Umarım bize daha fazla faydalı olacak."

Hatayspor'un transfer planı...

Bu arada Erdoğan, yayıncı kuruluş muhabirinden gelen "Boupendza gibi yeni oyuncular gelecek mi?" sorusuna da değindi. Erdoğan transfer için, "Yabancı kontenjanımızda yer yok ama elimizdeki oyuncular kaliteli. Yönetimimizle oturup alternatif oyuncuları değerlendireceğiz. Onlarla ilgili çalışma yapabilirsek iyi olacak. 21 kişiyi doldurabilmek için 3 kaleci kadroya alıyoruz. Altyapıdan oyuncular alıyoruz. Lig daha uzun olduğu için sayısal anlamda kadroyu genişletmeliyiz. Covid 19'dan dolayı sıkıntı yaşadık. Aynı şeyi yaşamamak için kadroyu genişletmemiz gerekiyor" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler