Ömer Koray Uzun, Radyospor'a konuştu! Cengiz, Harun, Salih, Berke...

21.11.2017 - 21:39 | Son Güncellenme: 21.11.2017 - 21:39

FIFA menajeri Ömer Koray Uzun, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ile İlker Koç'un sorulanı yanıtladı

Açıklamalardan Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Bize gelen her hangi bir teklif yok

"Bize gelen her hangi şey yok bugüne kadar. Zaten biliyorsunuz Cengiz Ünder yeni transfer oldu. Şu anda adaptasyon sürecinde. Ve şu anda gayet mutlu elinden geleni yapıyor. Takıma adapte olmaya çalışıyor. İtalya ve Roma'ya, şehre dile her şeye adapte olmaya çalışıyor bu anlamda bize bu konu hakkında gelen bir şey yok açıkcası. Ben bilemiyorum bu zaten kulüplerle ilgili oyuncuyla ilgili. Sonrasında bizim de içinde bulunduğumuz bir süeç olabilir biliyorsunuz. Ama zaten Cengiz yeni transfer oldu. Şu an Roma'da gayet mutlu. Varsayımlarla ilgili konuşmuyorum. Roma kulübü şu anda Cengiz'den oldukça memnun ve şu an için hiç bir transfer tasarrufunu yapmayı düşünmüyor. Yaklaşık iki hafta önce görüşme yaptım durumuyla ilgili ve şu anda her şey gayet iyi gidiyor. Öyle olmuş öbür türlü olmuş ben o konulara girmiyorum."

Harun için Türkiye olsun, Avrupa olsun...


"Harun'da bildiğiniz gibi çok başarılı bir futbolcu, aynı şekilde Milli takımımızın da kadrosunda bulunuyor ve oynuyor. Harun ile ilgili de özellikle yaz döneminde de çok fazla haberler yapıldı. Onunla ilgili açıkcası ne Bursaspor kulübüne ne bize gelen her hangi bir resmi bir şey olmadı resmi anlamda. Tabii ki Avrupa'dan olsun Türkiye'den olsun bu tür şeyler çıkıyor ama resmi olarak gelen bir şey yok açıkcası. Yazın bağlantılarımda da bunu ifade etmiştim şu anda onunla ilgili bir şey gelmedi onu söyleyebilirim. Konuşulduğu oldu ama resmi anlamda bir şey olmadı. Harun gayet memnun. Zaten sahada ki performansını görüyorsunuz. Bursaspor'a mal olmuş bir isim. Ve her şeyini veren profesyonel ve çok düzgün bir futbolcu. Eski yaşananlarla ilgili konuşmanın şu an için anlamı yok."

Berke Özer'in takip edilmesi gayet normal


"Altınordu FK kalecisi Berke Özer' de çok başarılı bir oyuncu. Hem A Milli takıma çıktı hem U17 Milli takımımızı Avrupa şampiyonasında hem dünya şampiyonasında keza Altınordu'da iyi bir performans gösteriyor. Bu tür uluslararası düzeyde olan oyuncuların bu tür transfer takımlar tarafından takip edilmesi gayet normal. Ben oyuncunun da temsilcisiyim. Tabii ki kulüpte Mehmet Özkan'da bununla ilgili bir açıklama yaptı zamanında bununla alakalı. Berke'ye ilgi olması gayet doğal."

Salih Uçan halinden olukça memnun şu an


"Salih Uçan çok memnun şu anda. Devamlı oynuyor. Fenerbahçe, Sion'dan teklif alınca bunu karşılıklı olarak değerlendirmiştik. Onun önceliği tabii daha çok süre almasıydı. Zaten yetenekli bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Kendisi her maç oynuyor, her maç üstüne koyarak devam ediyor. Son üç maçında bir gol iki asist yaptı. Ben ikinci yarı çok daha iyi bir performans bekliyorum Salih'ten. Takım bu anlamda iyi gitmiyor aslında iyi bir kadro oluşturdular. Ama çok yeni oyuncuları olduğu için o takım ahengini sağlayamadılar. Bir hoca değişikliği oldu hatta. Barcelona eski orta saha oyuncusu Gabri teknik direktör oldu. Ama keyfi yerinde, gayet iyi çalışıyor devam ediyor ikinci yarı daha da iyi olacaktır. Şu an için bir yıllık kiralık ve opsiyon hakkı var eğer kullanırsa o süreç zarfında kullanmazsa Fenerbahçe'ye geri dönecek.

YASAL UYARI: BU YAZI AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR, KAYNAK GÖSTERMEDEN KULLANILAMAZ!

Senin için hazırladığımız haberler