Ömer Toprak, ‘nefret söylemi’ni ifşa etti!

28.02.2021 - 16:51 | Son Güncellenme: 28.02.2021 - 18:57

Dış haberler… Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen forması giyen milli futbolcumuz Ömer Toprak, son derece ilginç bir çalışmaya katıldı. Dünya genelinde isim yapmış futbolcuların ortaklaşa hazırladığı videoda, hakaret içerikli mesajlar bir bir ifşa edildi. Toprak’ta, Türkçe hakaret içerikli mesajı yayınlayarak, “Nefrete karşı birlik olalım” dedi. İşte detaylar…

Ömer Toprak, ‘nefret söylemi’ni ifşa etti!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Bu sezon, Borussia Dortmund’dan Werder Bremen’e 4 milyon Euro karşılığında transfer olan Ömer Toprak, sosyal medya hesabı üzerinden çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Kendisine gelen Türkçe içerikli hakaret dolu mesaj ile “Nefrete karşı birlik olalım” organizasyonuna katılan futbolcu, takımı Bremen’in desteğini aldı.

Dünyaca ünlü futbolcular katıldı

Real Madrid’den Toni Kroos, Red Bull Leipzig’den Dayot Upamecano ve Schalke’den Mark Uth gibi üst düzey futbolcuların yer aldığı etkinliğe, Türkiye Milli Takımı forması giymiş Ömer Toprak’ta katılım sağladı. Türkçe hakaret içerikli bir mesajı seslendirip, “Nefrete karşı birlik olalım” etkinliğine katılan Toprak, kısa sürede onlarca destek mesajı aldı.

 

"Almanlar'da kal o..." Ömer Toprak'a takımından destek

Savunma oyuncusuna en büyük destek ise, mevcut kulübü Werder Bremen’den geldi. Bremen, o görüntüleri sosyal medya üzerinden yayınlayarak; futbolcularının yalnız olmadığını gösterdi. “Seni gidi p… Bir dahada bu ülkenin topraklarına ayak basma. Almanlarda kal o…” içerikli mesajı okuyan Toprak, kendisine gelen hakaret içerikli mesajı okudu.

Senin için hazırladığımız haberler