Ömer Toprak: "Puan tablosuna bakmam"

19.05.2021 - 16:19 | Son Güncellenme: 19.05.2021 - 16:22

Werder Bremen'de oynayan Ömer Toprak, takımıyla birlikte küme düşmenin eşiğinde. Toprak, Gladbach maçı öncesi açıklama yaptı. Küme düşme riskleri için ne dedi? İşte yanıtı...

Ömer Toprak: "Puan tablosuna bakmam"

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Werder Bremen'de forma giyen defans oyuncusu Ömer Toprak, ligdeki durumları hakkında açıklamalar yaptı. Werder Bremen'in savunma oyuncusu, ligde kalıp kalamayacakları sorusuna yanıt verdi. Detaylar haberde...

Werder Bremen küme düşmenin eşiğinde

Almanya'nın köklü kulüplerinden Werder Bremen, 34. haftaya 16. sırada giriyor. Bu aynı zamanda, son galibiyetini 10 Mart'ta alan Werder Bremen'in ligdeki geleceği açısından da kritik bir maç olacak. Bielefeld ve Köln takımları da bu maçın sonucunu bekliyor.

"Puan tablosuna bakmıyorum"

Ömer Toprak, ligdeki puan tablosuyla ilgilenmediğini ifade etti. Toprak, "Ben maçın içindeyken puan tablosuna bakmıyorum. Takımda o kadar çok yıldız var ki olumsuz düşünceleri de yersiz buluyorum. O kadar çok insan bunu düşünüyor ki... Ama biz oyuncular olarak başarılı olmak ve ivmemizi yükseltmek istiyoruz" dedi.

"Thomas Schaaf bir efsane"

Tecrübeli futbolcu sıkça eleştirilen Thomas Schaaf hakkında da konuştu. Toprak, deneyimli çalıştırıcının kendilerine güven aşıladığını ifade ederken, "Kendisi efsane bir teknik direktör. Dolayısıyla bunun hakkında konuşmamıza gerek yok. Kariyerinde çok şey başardı. Biz de bu maçın kulüp için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Son hafta her şey olabilir

Bu arada sakatlığı geçen Ömer Toprak, maçı oynamaya hazır. Werder Bremen, 31 puanla 16. sırada. 30 puanlı Köln ligde 17. sırada bulunuyor. Öte yandan Bielefeld ise 32 puanla 15. sırada. Ligi 16. sırada tamamlayacak takım play-out maçı oynayacak. 

Senin için hazırladığımız haberler