Ömer Toprak, Nuri Şahin'in takımı Antalyaspor'a transfer oldu!

29.06.2022 - 20:17 | Son Güncellenme: 29.06.2022 - 20:54

Alman ekibi Werder Bremen forması giyen Ömer Toprak, Süper Lig ekibi Antalyaspor'a transfer oluyor. Tecrübeli oyuncu Perşembe günü Antalya'ya geliyor. İşte detaylar...

Ömer Toprak, Nuri Şahin'in takımı Antalyaspor'a transfer oldu!

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR ÖZEL

Alperen Uysal ve Soner Aydoğdu ile transfere başlayan Antalyaspor, 3’üncü imzayı Ömer Toprak ile atacak.  Ajansspor’un 4 Haziran’da duyurduğu Ömer Toprak transferi, yarın (30 Haziran Perşembe) saat 13.00’te düzenlenecek imza töreniyle resmiyet kazanacak. Başarılı futbolcu, Akdeniz ekibiyle 2 yıllık sözleşmeye imzasını atacak. 

İlk kez Almanya dışına çıkıyor

Kariyerinde Almanya dışında hiçbir takımda forma giymeyen Ömer Toprak, bugüne kadar Freiburg, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund ve Werder Bremen için mücadele verdi. Geçen sezon Bremen formasıyla ligde 21 maça çıkan Ömer Toprak, 1 kez gol sevinci yaşadı. 27 kez A Milli Takım formasını da terleten başarılı futbolcu, Ay-Yıldızlılar adına iki kez fileleri havalandırdı. 

Nuri Şahin’in eski takım arkadaşı

Ömer Toprak, Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’in de eski takım arkadaşı olmasıyla dikkat çekiyor. İkili, 2017-2018 sezonunda Borussia Dortmund, 2019-2020 sezonunda da Werder Bremen’in başarısı için birlikte mücadele verdi.

Senin için hazırladığımız haberler