Ömer Toprak transferinde flaş gelişme!

07.07.2020 - 15:27 | Son Güncellenme: 07.07.2020 - 15:32

Transferde adı Fenerbahçe ile anılan Ömer Toprak ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Ömer Toprak, Fenerbahçe ile görüştü mü? Werder Bremen'den ayrıldı mı?

Ömer Toprak transferinde flaş gelişme!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya Ligi takımlarından Werder Bremen'de forma giyen Ömer Toprak ile ilgili bir haber Alman basınında yer aldı. Ömer Toprak, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Werder Bremen'de mi kalacak? Son gelişmeler...

Ömer Toprak, 4 milyon Euro karşılığında Werder ile yola devam edecek

Alman spor dergisi Kicker'de yer alan habere göre; Werder Bremen'de 3 oyuncunun geleceğinin belli olduğu ve Toprak'ın 4 milyon Euro karşılığında kadroya dahil edilmesi zorunluluğu olduğu belirtildi.

Sözleşmesinde satın alma yükümlülüğü var

Ömer Toprak'ın transferinde yapılan anlaşma çerçevesinde futbolcuyu satın alma sorumluluğu olduğu ifade edildi. 

Fenerbahçe'nin transfer gündemine gelmişti

Bilindiği gibi Ömer Toprak, Fenerbahçe'nin de transfer gündemine gelmişti. Dortmund'dan kiralanan Ömer Toprak bu sezon 13 maçta forma giydi. 

Toplamda kasadan çıkacak para 11 milyon Euro

Öte yandan Werder Bremen ligde kaldığı için Leonardo Bittencourt ve Davie Selke de takımda kalmaya devam edecek. Bu futbolcular için 7 milyon Euro ödeme yapılacak. Toplamda Werder Bremen ligde kaldığı için 11 milyon Euro'yu kasadan çıkarmış olacak. 

Bremen son anda lige tutundu

Almanya Bundesliga play-off turunda Werder Bremen, 0-0'ın rövanşında Heidenheim ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak, gelecek sezon da Bundesliga'da devam etme hakkı kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler