Ömer Üründül kolu alçıda canlı yayına çıktı

28.10.2022 - 10:54 | Son Güncellenme: 28.10.2022 - 13:04

Dün Trabzonspor, Fenerbahçe, Sivasspor ve Başakşehir Avrupa'da sahne aldı. TRT Spor'da maçları yorumlayan Ömer Üründül seyircileri şoke etti. Detaylar...

Ömer Üründül kolu alçıda canlı yayına çıktı

Dün gece (27 Ekim Perşembe) Fenerbahçe ve Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde, Sivasspor ve İstanbul Başakşehir ise UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde maçlara çıktı. Bu karşılaşmaları yorumlayan Ömer Üründül'ün hali seyircileri şoke etti.

Kolu alçıda canlı yayına çıktı

Ömer Üründül, ülkemizi Avrupa Kupaları'nda temsil eden takımlarımızın maçlarını TRT Spor ekranlarında yayımlanan Başlama Vuruşu programında Alp Pehlivan ve Onur Şahin ile birlikte yorumladı. Duayen yorumcu canlı yayına kolu alçılı bir şekilde katıldı.

 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Avrupa’daki yenilmezlik serisini sürdürdü
Habere Git

İşte o yayından bir fotoğraf

Kolu alçıda maç yorumlamıştı

Bu yayın Ömer Üründül'ün kolu alçıdayken ilk görülmesi değil. Duayen yorumcu UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubunda oynanan Inter - Barcelona maçını yorumlamıştı. Karşılaşmanın spikeri Alp Özgen, maç anlatım anından bir video paylaşmış ve o görüntülerde Üründül'ün kolu alçıda görülmüştü.

Bülent Korkmaz ne yapmıştı

Bülent Korkmaz, Galatasaray'ın Arsenal ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi Final maçına damga vurmuştu. Normal süresi eşitlikle biten maçta Hagi uzatma dakikalarında kırmızı kart görmüştü. Uzatmaların ilerleyen dakikalarında sakatlanan Bülent Korkmaz, takımının başka oyuncu değişikliği hakkı kalmadığı için oyuna omzu sargılı bir biçimde devam etmişti. Galatasaray efsanesinin yaptığı fedakarlık boşa gitmemiş, sarı kırmızılı ekip rakibini penaltılar sonucunda 4-1 yenerek UEFA Kupası'nı müzesine götürmüştü.

Ömer Üründül kimdir

1950 yılında dünyaya gelen Ömer Üründül, Burger King, Popeyes gibi firmaların Türkiye temsilciliğini yapan TAB Gıda'nın %30'una sahip olan hissedarı ve Ytong Holding'in yönetim kurulu üyesidir. 72 yaşındaki iş insanı 1986'dan beri futbol organizasyonlarında yorumcu olarak görev yapmaktadır. Üründül, futbolu en büyük tutkusu olarak tanımlamaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler