Ömer'in kararında aile faktörü!

24.03.2015 - 10:27 | Son Güncellenme: 24.03.2015 - 10:27

Resmi davet almasına rağmen Türk Milli Takımı’nı reddeden Ömer Toprak’ın, bu kritik kararı aile meclisinde aldığı ortaya çıktı. Leverkusenli futbolcuya "Sana silah çeken adamın olduğu yere gitme" denilerek rıza gösterilmedi.

Tecrübeli savunma oyuncusu da Gökhan Töre’nin 6 ay değil, sürekli olarak takıma alınmayacağını düşünüyordu. Bu yöndeki algısını yakın çevresine de ifade etti ve Terim’in kendisi ile görüşmesine rağmen çağrıyı geri çevirdi.

A Milli Takım'da Ömer Toprak krizi devam ediyor. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde cumartesi günü Hollanda ile karşılaşacak olan Türkiye'de gurbetçi Ömer Toprak'ın davet almasına rağmen gelmemesinin yankıları sürüyor. Bilindiği gibi geçen yıl Beşiktaş forması giyen Gökhan Töre'nin, Leverkusen'de top koşturan gurbetçi oyuncular Ömer Toprak ile Hakan Çalhanoğlu'na Milli Takım kampında silah çektiği iddia edilmişti.

Zaten bu olay sonrası iki futbolcu da davet almalarına rağmen milli takımdan aflarını istemişlerdi. Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim bir süre önce Almanya'da Atletico Madrid ile Leverkusen arasında oynana Devler Ligi maçını izlemeye giderek Hakan ile Ömer için girişimlerde bulunmuştu. Son aday kadroya iki oyunu da davet edildi. Ancak Ömer katılmadı. Gurbetçi oyuncunun neden gelmediği ortaya çıktı.

Bugün
 

Senin için hazırladığımız haberler