Önce Bayern'i şimdi M'gladbach'ı eledi! 3. Lig takımı Saarbrücken yarı finalde

13.03.2024 - 00:45 | Son Güncellenme: 13.03.2024 - 00:56

Almanya Kupası'nda Bayern Münih'i eleyen 3. Lig takımı Saarbrücken, çeyrek finalde Mönchengladbach'ı yenerek adını yarı finale yazdırdı. İşte detaylar.

Önce Bayern'i şimdi M'gladbach'ı eledi! 3. Lig takımı Saarbrücken yarı finalde

Hüseyin ÖZKÖK - AJANSSPOR

Almanya Kupası'nda büyük bir sürpriz yaşandı. 1. turda 2. Lig'den Karlsruhe'yi, 2. turda Bundesliga devi Bayern Münih'i, 3. turda Eintracht Frankfurt'u eleyen 3. Lig takımı Saarbrücken, çeyrek finalde eşleştiği Mönchengladbach'ı son dakika golüyle yıktı. Sahadan 2-1 galibiyetle ayrılan Saarbrücken, adını Almanya Kupası yarı finaline yazdırdı.

Finalin bir ayağında alt lig takımı olacak

Almanya Kupası'nda yarı finale kalan Saarbrücken, 2. Lig'den Kaiserslautern ile eşleşti. Böylece Almanya Kupası finalinin bir ayağında ya 2. Lig ya da 3. Lig'den bir takım olması kesinleşirken diğer yarı final maçı Bundesliga lideri Bayer Leverkusen ile 2. Lig ekibi Fortuna Düsseldorf arasında oynanacak.

Finalde Bundesliga takımı olmayabilir

Bununla birlikte yarı finalde ilk kez tek bir Bundesliga takımı yer alırken finalde Bundesliga 1 takımı olmama ihtimali de ortaya çıktı.

İlgini Çekebilir
Bayern Münih'te 30 milyon Euro'luk pişmanlık! Sacha Boey...
Habere Git

Leo Şahin forma giyiyor

Alman devlerini kupada eleyen Saarbrücken'in kadrosunda Fransa asıllı Türk futbolcu Leo Şahin forma giyiyor. 18 yaşındaki santrafor oyuncusu Türkiye U19 takımında forma giydi. Bu sezon ise Saarbrücken ile profesyonel sözleşme imzaladı. Bu sezon 2 maçta süre alan Leo Şahin, gol ya da asist katkısı sunamadı.

Saarbrücken 3. Lig'de orta sıralarda

Almanya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkat çeken Saarbrücken, 3. Lig'de orta sıralarda bulunuyor. Çıktığı 28 lig maçında 10 galibiyet elde eden takım, 13 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 43 puanla 20 takımlı ligin 9'uncu sırasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler