"Önce kulüple görüşülmeli, Galatasaray bunları yapmıyor"

02.08.2020 - 16:26 | Son Güncellenme: 02.08.2020 - 16:39

Son dakika Galatasaray transfer haberi.. Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray ile anlaşan Oğulcan Çağlayan ve sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Vedat Muriç hakkında açıklama yaptı. Peki Hasan Kartal Oğulcan Çağlayan ve Vedat Muriç için ne dedi? İşte detaylar..

"Önce kulüple görüşülmeli, Galatasaray bunları yapmıyor"

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray ile anlaşan Oğulcan Çağlayan ve sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Vedat Muriç ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Azerbaycan’ın CBC Sport kanalında yayınlanan Türkiye’den futbol programına konuk olan Kartal, Vedat Muriç transferiyle ilgili, "Galatasaray ile geçen dönemde yapmış olduğumuz müsabakadaki hakemin hatalarından dolayı Galatasaray’la aramızda bir soğukluk başladı. Ondan sonra bazı transferlerde problemler yaşadık. Olmadı, bir türlü Galatasaray ile anlaşamadık. Vedat Muriç’in transferinde istediğimiz bedeli vermemeleri sebebiyle Vedat’ı vermedik" dedi.

Oğulcan için de konuşan ve genç futbolcuyla bağların koptuğunu vurgulayan Kartal, "Şimdi de Oğulcan’ın, bizim sözleşmemizde bir sene daha opsiyonumuz olmasına rağmen bir şekilde Rizespor kulübüyle iplerini koparttırdılar" dedi.

Skorer'in haberine göre; Galatasaray'ı eleştiren Çaykur Rizespor Başkanı, "Tabii bunu bilemiyoruz, ne olacak. Önümüzdeki günlerde Oğulcan kiminle sözleşme yapacak, göreceğiz ama tabii bu transferlerde önce kulüple görüşülmesi lazım. Kulübün görüşleri alındıktan sonra yapılması lazım. Ama Galatasaray biraz bunları yapmıyor” ifadesini kullandı.

Hasan Kartal daha önce yaptığı açıklamada, "Oğulcan Çağlayan'ın opsiyonunun olduğunu bilmiyorduk. Biz bu maddeyi öğrendikten sonra sözleşmesini uzattık. Çünkü isteyeni var ve bedavaya gitseydi, bizden sonra gelen yönetim bizi eleştirirdi" demişti.

 

Senin için hazırladığımız haberler