Önce vitrin, sonra transfer! Abdülkadir Ömür planı...

28.08.2020 - 11:48 | Son Güncellenme: 28.08.2020 - 12:02

Trabzonspor'un altyapısından yetişen oyunculardan Abdülkadir Ömür ile ilgili yönetim sıkı takipte. Abdülkadir Ömür ile ilgili yönetimin transfer stratejisinde bir değişme oldu mu? Yusuf Yazıcı transferinde olduğu gibi bir yol mu izlenecek?

Önce vitrin, sonra transfer! Abdülkadir Ömür planı...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, diğer taraftan da kadrodan ayrılan futbolcuların boşluğunu doldurmaya çalışıyor. Bordo-mavililer, transferde Avrupa takımlarının gündemine gelen Abdülkadir Ömür için de hedef belirledi. Trabzonspor’un Abdülkadir Ömür planı…

Abdülkadir Ömür, şu anda Trabzonspor’un başarısına odaklanmış durumda

Abdülkadir Ömür, geçen sezon başında yaşadığı sakatlık sonrası performansında düşüş yaşamıştı. Futbolcu, yeni sezonu iple çekiyor. Yakın zamanda burun ameliyatı olan futbolcu, artık daha rahat nefes alabiliyor. Oyuncu, şu an için transferi kafasına takmıyor ve Trabzonspor’un başarısına odaklanmış durumda.

A Milli Takım ile vitrine çıkma vakti

Ömür, Trabzonspor’da sergileyeceği performansla birlikte A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’ten de davet bekleyecek. 11 Haziran - 11 Temmuz 2021 tarihlerine ertelenen EURO 2020 finallerinde yıldız oyuncuyu kadroda düşünen tecrübeli teknik adam genç oyuncunun gelişimini ise yakından takip ederek, hem psikolojik hem de fiziksel olarak şampiyonaya hazırlamayı planlıyor.

Newton’dan kadroya ayar

Ayrıca Trabzonspor’da Jose Sosa ve Novak gibi oyuncuların takımdan ayrılması sonrası kadroda da Eddie Newton tarafından bazı düzenlemeler yapılıyor. Trabzonspor, çok elzem bir durum olmazsa kadrodan başka oyuncunun ayrılmasını istemiyor.

Başkan Ağaoğlu, Ömür ile bizzat ilgileniyor

Alexander Sörloth ve Uğurcan Çakır dışında kulübe transfer teklifi gelmediğini açıklayan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da futbolcuyu çok yakından takip ediyor. Bordo-mavililer, Abdülkadir Ömür’ün EURO 2020 vitrinine çıkardıktan sonra cazip bir teklif gelirse transferine onay verecek.

Abdülkadir Ömür’ün Trabzonspor performansı nasıl?

2016-17 Sezonu

►Abdülkadir Ömür - 2 maç - 14 dakika

2017-18 Sezonu

►Abdülkadir Ömür -29 maç - 3 gol - 6 asist

2018-19 Sezonu

►Abdülkadir Ömür - 29 maç - 5 gol - 8 asist

2019-20 Sezonu

►Abdülkadir Ömür - 18 maç - 3 gol - 3 asist

Senin için hazırladığımız haberler