Önder Karaveli, Beşiktaş'tan teklif aldı mı? Açıkladı...

09.12.2023 - 16:21 | Son Güncellenme: 09.12.2023 - 16:34

Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Önder Karaveli, 68 Aksarayspor'dan ayrılış süreci, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisiyle ilgili konuştu. Detaylar haberimizde...

Önder Karaveli, Beşiktaş'tan teklif aldı mı? Açıkladı...

AJANSSPOR - HABER

TFF 2. Lig takımı 68 Aksarayspor'dan ayrılan teknik direktör Önder Karaveli kariyer planlaması hakkında açıklamalarda bulundu.

Karaveli, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini de yorumladı

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Önder Karaveli, "Aksarayspor sürecinde sonuçları haricinde her şey çok güzeldi. Aksarayspor'da son günümüze kadar yönetimle ve futbolcularımızla çok doğru bir ilişkimiz vardı. Aksarayspor 10 maçlık bir serüvendi, orada da doğru yanlış birçok şey öğrendik. Aksarayspor'da başkanımızla ve sportif direktör Yakup Ateş'le sarılarak ayrıldık. Sonuçlar gelmeyince yönetimin önünü açmak için ayrılık kararı aldım. Kariyerime teknik direktör olarak devam edeceğim. Adanaspor da ve Aksarayspor'da çok şey öğrendim" dedi.

İlgini Çekebilir
Dolmabahçe'de dev maç! İşte 11'ler...
Habere Git

"Derbide gönlüm Beşiktaş'tan yana..."

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisiyle ilgili olarak ise Karaveli, "Beşiktaş'ta başkan sayın Hasan Arat oldu, hayırlı olsun. Hasan Bey'in ekibinde Samet Hoca ve Feyyaz Hoca var, umarım başarılı olurlar, çünkü bu model hep istediğimiz bir oluşum. Derbide sonuç ne olur? Futbol adamı olarak izleyenleri doyuran, keyifli bol gollü bir maç olsun diyorum. Ancak gönlüm Beşiktaş'ın kazanmasından yana. Kalbim Beşiktaş'ın kazanmasını istiyor" diye konuştu. 

Beşiktaş'tan teklif aldı mı? 

"Beşiktaş'tan teklif aldınız mı?" sorusuna ise Önder Karaveli, "Beşiktaş'tan teklif almadım. Beşiktaş'tan teklif gelirse de benim için çok zor olacaktır. Çünkü kariyerime teknik direktör olarak devam etmek istiyorum. Ancak Beşiktaş'tan altyapı konusunda teklif gelirse de karar verme noktasında çok zorlanacağımı söylemem lazım" cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler